Horoskop - Ljubavni

Vaga i Ovan su savršeni partneri u sexu, dok Rak eksplodira sa Bikom. Otkrijte sa kojim znakom imate najbolju “hemiju”.

Čak i ako ste pročitali nedeljni horoskop radi zabave, možda vas zanima koncept astrološke kompatibilnosti.

Ali šta ako je seksualna privlačnost zapisana u zvezdama, i "Hej dušo koji si znak u horoskopu?" ne zaslužuje reputaciju otrcanog pitanja?

Ne kažemo da treba praviti velike ljubavne odluka na osnovu astrologije, ali znamo da je hemiju teško definisati i objasniti, i definitivno je više hemije sa nekim znacima od drugih.

Otkrijte sa kojim znakom imate najbolju “hemiju”.

 

Ovan

Vaš seksualni stil: Kako je Ovan prvi znak u zodijaku, Ovan je agresivan i uživa u činu seksualnog osvajanja. Ima tendenciju da budete progonitelj. Želi hitno zadovoljenje i ne vole emotivne igre. Voli kada se igrate sa kosom ili mazite po koži glave.

Najbolje seksulano iskustvo doživeće sa: Lavom, Vagom, Blizancima i Škorpijom.

 

Bik

Vaš seksualni stil: Više emocija nego seksa. Bik žudi za stimulacijom čak i više i od uzbuđenja, u mirisima, zvukovima, a dodiru u seksualnom iskustvu su veoma važni. Bikovi ne vole da gube energiju, tako da se svaka akcija završi uglavnom seksualnim aktivnostima.

Najbolje seksulano iskustvo doživeće sa: Škorpijom, Rakom, Devicom, Jarcem

 

Blizanci

Vaša seksi ličnost: Blizanci se osećaju udobno i lagodno u svojoj seksualnosti. Imaju seks na neočekivanim mestima. Sjajni su u flertovanju i vrednuju duhovite, seksi odnose sa partnerima. Vole da se zabave sa seksom i eksperimentišu sa novim stvarima.

Najbolji seks sa: Ovnom, Blizancima, Strelcem i Vodolijom

 

Rak

Vaša seksi ličnost: Vaš pristup vođenja ljubavi je kreativan i senzualan. Rakovi su intuitivni i mogu lako da osete šta njihov partner želi. Za Rakove, seks je pun ljubavi i ljubav prema hrani često dovodi do sklonosti ka oralnim stimulacijama bilo koje vrste.

Najbolji seks sa: Bikom, Lavom, Jarcem i Ribama

 

Lav

Vaš seksualni stil: Lavovi su poznati po konzistentnom i moćnom seksualnom nagonu i oslanjaju se na šarm. Kao ljubavnik, Lav je strastveni pažljiv, ali zahteva često pohvalu za svoje veštine. Lavovi uživaju u zavođenju i predigri, a vaša leđa su jedna od najmoćnijih erogenih zona.

Najbolji seks sa: Škorpijom, Ovnom, Strelcem i Lavom

 

Devica

Vaš seksualni stil: Nemojte misliti da su Device čedne. U stvari, ovaj znak visoke-energije može biti vrlo seksualan i senzualan. Vi uživate u dodirivanju bilo koje vrste, i predigra vamje važna. Masažs može da unapredi vaše uzbuđenje.

Najbolji seks sa: Bikom, Vagom, Ribama i Rakom

 

Vaga

Vaš seksualni stil: Vaga se često smatraju prefinjenim horoskopskim znakom, sa istančanim ukusom i delikatnog senzibiliteta. Nije iznenađujuće, seks za Vage uključuje mentalnu stimulaciju i verbalnu predigru. Dobar partner će izvući svoju strast koketiranjem a sugestivni elementi - poput donjeg veša i muzike su veoma bitni u seksualnom okruženju.

Najbolji seks sa: Ovnom, Blizancima, Lavom i Strelcem

 

Škorpija

Vaš seksualni stil: Škorpioni imaju reputaciju strastvenih, požudnih  i veoma seksualnih. Vi zahtevate veliku dramu i uzbuđenja u vašem seksualnom životu i često se upuštate u scenarijima koji uključuju moć i kontrolu. Sa kombinovanim snagama jaki seksualni nagon i jakim emocijama, često se bore sa vašim željama.

Najbolji seks imaćete sa: Bikom, Lavom, Škorpijom, Ribama

 

Strelac

Vaš seksualni stil: Poznati kao lutalice, Strelčevi su šarmantni, nežni, pažljivi i u spavaćoj sobi. Ali imaju tendenciju da im sve brzo dosadi, tako da žude za spontanošću u seksualnom životu. Kad ste sam, vi neverovatno flertujete i možda ste malo promiskuitetni, a kada se povežete sa nekim, verovatno ćete biti avanturista i otvoreni za nove stvari.

Najbolji seks sa: Lavom, Ovnom, Blizancima, Vodolijom

 

Jarac

Vaš seksualni stil: Kao Škorpija, Jarac ima reputaciju kao jedan od najvećih seksualnih znakova ali u isto vreme veoma je senzualan. Nije potrebno ništa previše komplikovano da pobudi Jaračev jak libido, mada su noge i kolena često osetljiviji od većine. Jarčevi ne vole da se udvaraju i zavode i ponosni su na seksualnu izdržljivost.

Najbolji seks sa: Rakom, Bikom, Jaracem, Devicom

 

Vodolija

Vaš seksualni stil: Generalno se Vodolija smatra intelektualnim i idealistom. Vodolije su nekonvencionalni u krevetu. Entuzijasta i maštoviti kada je u pitanju seks, sve dok se vaš ljubavnik ne sastane sa vama na mentalnom nivou.

Najbolji seks sa: Bliznacima, Vodolijom, Strelcem i Devicom

 

Riba

Vaš seksualni stil: Ribe se snalaze dobro sa svim vrstama ljudi. U krevetu, Ribe su romantične, senzualne, i razigrane i cenite maštovite tehnike. Vi se više fokusirate na ugodnost svog partnera nego na zadovoljstvo, sve dok se vaša mašta ne zapali.

Najbolji seks sa: Škorpijom, Vagom, Devicom i Rakom

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group