ZA BRZU I LAKU PRIPREMU - DONCAFÉ 3 SEC 2 1 BLACK

Doncafé 3 sec 2 1 black je novi, jedinstveni proizvod na našem tržištu u kesicima od 8 grama. To je jedina 100% turska kafa za brzu i laku pripremu, bez dodataka instant kafe. Predstavlja posebnu mešavinu pržene i mlevene arabike i robuste, dajući mogućnost uživanja u punoći ukusa, kao i fino izbalansiranoj aromi posebno biranih zrna arabike.

Savremeni način života nameće i nove izazove. Jedan od njih je sve manje vremena za sebe i mala zadovoljstva. Doncafé 3 sec 2 1 black predstavlja rešenje za sve ljubitelje kafe, ma koliko obaveza imaju i gde god da se tokom dana nalaze. Omiljeni napitak sada se može poneti svuda i uvek može biti na dohvat ruke. Posebna prednost je praktična priprema za jednu šoljicu. Sve što treba da uradite je da sadržaj kesice Doncafé 3 sec 2 1 black prelijete vrućom vodom i uživate.

Kada god poželite da popijete tursku kafu, Doncafé 3 sec 2 1 black vam je na dohvat ruke. Za pozitivan naboj tokom napornog dana, bez kompromisa sa kvalitetom, za trenutke kakve zaslužujete – tu je Doncafé 3 sec 2 1 black.

Doncafé 3 sec 2 1 black – approved by džezva!

 
 
 
 
don-caffe don-caffe don-caffe don-caffe don-caffe