avon

Ljubavna čarolija u bočici

U romantičnoj letnjoj noći, kada se sunce stidljivo povlači, dok vam vetar miluje kosu, rađa se jedna posebna ljubav.
Ljubav tako čarobna i neuhvatljiva...

 

...poput duha iz boce, koji čeka pravi trenutak da bude oslobođen! Ljubav je simbol tajnih želja, skrivene snage i neostvarenih ambicija. Pokretač unutrašnjih sukoba i težnja, koja nam pomaže da ispravimo greške ili da ostvarimo svoje najdublje želje. Baš kao i ovo magično biće, ljubav nam služi kao podsetnik da su neke stvari izvan naše kontrole i da možda ne bi bilo mudro ispuniti sve želje odjednom.

 

Emocije je teško kontrolisati i predvideti, zato je ljubav tako mistična, neuhvatljiva i izazovna. Bilo bi najjednostavnije kada bi ovo osećanje do nas dolazilo zajedno sa uputstvom za upotrebu ili nekom posebnom naredbom. Ali ne, ono dolazi i odlazi svojom voljom, bez obzira na to koliko ga čekamo ili žudimo za tim leptirićima u stomaku.

Ponekad je samo jedna prava reč dovoljna da nas odvede na sedmo nebo, ponekad je dodir taj koji učini svu magiju. Kapriciozna poput zvezdane prašine koja za trenutak zasvetli i nestane na noćnom nebu, dosledna taman toliko da uvek znamo svaki njen sledeći korak... A nekad se čini da su ti trenuci kao čarolija koja se ne može trajno zadržati, ali zato zauvek živi u srcima onih koji su ih iskusili.

 

Letnja ljubav, uhvaćena u malenoj bočici parfema, je baš poput čarobnog mirisa koji osvaja sva čula i ostavlja neizbrisiv trag u vazduhu, donoseći sa sobom slatki miris nektara maline, koji naprosto opija svojom specifičnom slatkoćom.

avon

Svaki mirisni atom novog LOV U parfema nosi sa sobom senzualnost i tajanstvenost, kao da je sam Eros oslikao svoje strelice u svakoj kapljici ovog čarobnog eliksira. Njegova formula je pažljivo stvorena da obuzme svaki trenutak, svaku emociju i pretvori ih u nezaboravno iskustvo. Kao što se talasi okeana spajaju s obalom, tako se esencija ruže savršeno stapa sa vrućim povetarcem, kreirajući očaravajuću simfoniju mirisa koja priziva romansu i strast.

 

Svaka kap LOV U parfema obavija nas mekoćom i nežnošću, podsećajući nas na trenutke sreće i ljubavi – sve zahvaljujući neodoljivoj kombinaciji mirisnih nota maline, ruže i drva kašmira.

Dok se miris razvija, note kašmira postepeno izranjaju, prizivajući toplinu ljubavnog zagrljaja i osmeh na licima zaljubljenih duša. Njegova dugotrajnost je čudesna, baš kao što je čudesna i letnja ljubav koja traje i kada se sve druge zaborave. Ovaj slatki dar iz kompanije AVON je ohrabrenje da svet istražimo zajedno, da zavolimo druge, ali i sebe, i da zajedno stvaramo nove priče i emocije koje će nas pratiti zauvek.

 

Poput mirisa prostranih šuma, drvo kašmira pruža ovom parfemu čvrstinu i postojanost, dok slast zrelih malina poziva da se prepustite letnjoj avanturi. Njihova vibracija se zatim prepliće sa nežnošću mirisnih latica ruže, donoseći vam neopisivu toplinu i eleganciju. Središnja nota ruže, kraljice cveća, otvara vaše srce i podseća vas na najnežnije trenutke u životu.

avon avon

Ova malena bočica parfema postala je simbol nežnosti, strasti i slobode ovog leta. Svaki put kada svoju kožu obradujete kapljicom LOV U parfema, osetićete kako vas obuzima životna radost i osećaj da ste spremni da osvojite svet.

 

Vaše srce brže kuca, dok miris nektara maline obavija svaki deo vašeg bića. Prepustite se notama ovog parfema i plešite na letnjem povetarcu. Možda će vaša nova letnja ljubav biti večno sačuvana u bočici ovog parfema.

 

Kompletnu ponudu možete pogledati u brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, a ukoliko LOV U parfem poručite onlajn, stiže vam direktno na vašu adresu!