Hiljadu i jedna noć u bočici parfema

avon far away parfem

Hiljadu i jedna noć u bočici parfema

Jedinstveni akord belog agar ulja stvara orijentalnu bajku

 

Orijentalne bajke i priče u sebi kriju misteriju i neponovljivu atmosferu. Čarobni svet bajki i mirise Orijenta, bez korišćenja čarobne lampe, kompanija Avon smestila je u unikatnu bočicu sofisticiranog i luksuznog parfema Far Away Splendoria, koji svojim autentičnim orijentalnim notama može da vodi na nezaboravno orijentalno putovanje.

Inspirisan magičnim Bliskim istokom, uz poseban spoj retkih i skupocenih sastojaka, Far Away Splendoria parfem pruža osećaj potpune raskošnosti i orijentalne bajke.

 

U ekskluzivni miris utkan je jedinstveni akord belog agar ulja koji predstavlja unikatnu mešavinu sastojaka neponovljivog mirisa, kreiranu specijalno za Avon.

 

Najskuplje i najpopularnije ulje u industriji parfema, koje opisuju kao "rajski miris" ili "svetu aromu", neodoljivo podseća na orijent...

Aromatična slatka mirisna nota, koja ostavlja kremasti i umirujući utisak...

Prepoznatljiva mirisna nota, koja zanosno i na elegantan način odiše zavodljivošću...

Intezivna i raskošna mirisna nota ovog ženstvenog cveta povezuje sve sastojke, upotpunjujući zavodljivi utisak Splendoria parfema...

Agar ulje

Belo agar ulje

Vanila

Vanila

Crna šljiva

Crna šljiva

Gardenija

Gardenija

Kažu da je jedan arapski kalif rekao: “Kada bih bio trgovac, trgovao bih samo mirisom agarovog drveta, tako bih, i da ne zaradim ništa, bio nagrađen njegovim neverovatnim mirisom”.

 

Agar ulje, najskuplje i najpopularnije ulje u industriji parfema, koje opisuju kao "rajski miris" ili "svetu aromu" neodoljivo podseća na Orijent i kreira neponovljivost ovog parfema, dok mirisna nota vanile ostavlja kremasti i umirujući utisak.

 

Prepoznatljive note crne šljive i gardenije zavodljivo spajaju ova dva sastojka i stvaraju unikatan miris parfema Far Away Splendoria.

Otkrijte čari tečnog zlata i naglasite svoju senzualnost uz neponovljivi miris parfema Far Away Splendoria!

Novi Far Away Splendoria parfem dostupan je po ceni od 1.599 dinara, od 1. septembra u Avon brošuri. Avon proizvode možete da poručite online na www.avon.rs i stižu direktno na vašu adresu!