Tajna blistave lepote skrivena u bočici

Blistava snaga 30 narandži u samo jednoj bočici

avon

Postoji nešto magično i neodoljivo u biljkama koje rađaju ukusne plodove i cvetaju raskošno poput najlepše ruže, a takav prizor se ne sreće često, osim ukoliko se u proleće ne uputite u Andaluziju, čiji je zaštitni znak narandža…

 

Kao simbol ljubavi, optimizma i nepresušne vere u život, pomorandže su postale jedan od najreprezentativnijih znakova ove čuvene španske pokrajine, a posebno njenog glavnog grada, božanstvene Sevilje. U proleće, kada cveta oko 40.000 stabala ovog sočnog voća, koji se prostiru od katedrale do trotoara malih naselja van gradskih zidina, prepoznatljivi osvežavajući rajski miris neodoljivo se širi Seviljom. Ovo je mesto gde miris i ukus narandže ne predstavljaju nikakav luksuz, već postaju nešto u čemu možete slobodno uživati šetajući prelepim ulicama i ubirajući plodove koji su najbolji lek za podizanje imuniteta i borbu protiv starenja. Nije ni retkost da cvet narandže vidite u rukama seviljskih nevesta, kao simbol čistote i bračne sreće, a da biste u potpunosti doživeli ovaj deo Španije, dovoljno je da samo jednom sednete ispod drveta narandže u seviljskom dvorištu i zajedno sa domaćinom ispijete hladnu čašu soka, koja ima poseban i karakterističan izgled, aromu i ukus, zbog andaluzijske klime koja je jedinstvena.

Pozitivni efekti konzumiranja narandži i unošenje vitamina C su naročito značajni, kako u stvaranju i očuvanju našeg imuniteta, tako i očuvanju mladalačkog izgleda naše kože. Brojne namirnice sadrže vitamin C u sebi, ali je pomorandža apsolutna kraljica te liste, sa najvećim sadržajem ovog magičnog sastojka. Jedna čaša sveže isceđenog narandžinog soka može vam pomoći u borbi protiv viška telesne težine, da ojačate imuni sistem, dok istovremeno deluje fantastično na vašu kožu. Pomorandže su savršeni eliksir za početak svakog dana, jer vam daje optimalnu količinu energije i poleta.

avon avon avon avon

Zato nam i ovog proleća Avon donosi 30 narandži u jednoj bočici, pružajući nam snagu da našem licu vratimo blistavost i elastičnost, nakon duge zime koja je imala loš uticaj na našu kožu. Antioksidansi koji se nalaze u pomorandžama čine prava čuda, pružajući našoj koži sve elemente neophodne za oporavak, dok istovremeno ublažava bore i usporava starenje, a upravo Vitamin C serum iz Avon Anew linije, u koji je spakovano 30 narandži, predstavlja bogat izvor vitamina C, ovog moćnog antioksidanta, koji pomaže da koži vratite prirodni i mladalački sjaj.

avon
avon
avon
avon
avon
avon
avon
avon
avon
avon avon avon avon

Dok slobodni radikali napadaju naše zdrave ćelije u telu i koži i oštećuju ih, čime se ubrzava starenje kože, vitamin C ih u tome sprečava. Zahvaljujući jedinstvenoj, patentiranoj formuli sa 10% stabilnog vitamina C, Anew Vitamin C Radiance serum u novom pakovanju, aktivno deluje na kožu obezbeđujući maksimalnu revitalizaciju - od prve do poslednje kapi.

 

Vitamin C je esencijalni hranljivi sastojak mlade kože, koje naše telo nažalost ne proizvodi. Zbog toga se mora apsorbovati iz spoljnih izvora, poput hrane i suplemenata. Kod žena, nivo apsorpcije opada sa godinama i zato je novi Anew Vitamin C serum pravi moćni saveznik svake žene, koji osim protiv bora na licu, povećava i proizvodnju kolagena, a obavlja i ulogu UV filtera. Vrlo je jednostavan za upotrebu, a dovoljno je naneti jednu do dve kapi na očišćenu kožu, pre korišćenja hidratantne Anew Kreme sa vitaminom C.

avon

Anew Vitamin C Radiance serum je neophodan i mladim i zrelijim damama, a pogodan je za sve tipove kože, a zahvaljujući vitaminu C koji ovaj proizvod sadrži, krvni sudovi postaju jači i elastičniji, što predstavlja pravu revoluciju u svetu lepote.

 

Važno je napomenuti da proizvodi na bazi vitamina C moraju da se koriste u kontinuitetu, tako da morate biti istrajni u svojoj misiji koja vas vodi prema predivnoj koži, a nakon cele potrošene bočice, svakako ćete primetiti sjajne rezultate.

 

Poručite online i Avon proizvodi stižu direktno na vašu adresu!

Ukoliko ste oduvek maštali o tome da postignete blistav ten, iskoristite dobro poznata svojstva magičnog Avon Anew Vitamin C Radiance seruma, koji vam je ovog aprila dostupan po ceni od samo 1590,oo dinara. Svi proizvodi obogaćeni vitaminom C su takođe dostupni u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs