Narandža, zlatna jabuka besmrtnosti

avon

Narandža, zlatna jabuka besmrtnosti

Ovo loptasto sočno voće asocira nas na užareno sunce i tokom zimskog perioda, na osvežavajuće mirisne note koje nas zapljuskuju tokom letnjih dana, i na davno otkrivenu tajnu dugovečnosti, čiji je revitalizirajući efekat istican čak i u mitovima slavnog antičkog Boga Herkula, koji je narandžu nazivao "zlatnom jabukom besmrtnosti"…

Čuvena Koko Šanel je govorila da ne postoji kozmetika koja će pomoći damama ukoliko one nisu posvećene sebi, jer se lepota najpre neguje iznutra. Ima istine u tome, i zato je naš savet da se ovih dana ne koncentrišete samo na prolećno čišćenje svojih plakara, već je veoma važno da obratite pažnju i na svoj organizam i neophodnu hidrataciju!

avon
avon
avon
avon

Proleće je vreme obnove i period kada naša koža konačno izlazi iz čaure u kojoj se nalazila tokom zime. I upravo u ovom trenutku, kada priroda počinje da se budi, imamo osećaj da je za naš duh potrebno samo malo svežeg vazduha i zračak sunca da bi nas pokrenulo i motivisalo da krenemo u nove avanture. To podrazumeva više izlaganja kože štetnom zračenju i prouzrokuje povećanje znojenja, što neminovno dovodi do zapušenosti pora, problematične kože i bržeg starenja.

avon
avon

Da biste sačuvale prirodnu lepotu i vratile sjaj vašoj koži, tajna leži u kremi sa odgovarajućim SPF sadržajem, kao i u čudesnom vitaminu C, koji poput suncobrana štiti vašu nežnu i tek probuđenu kožu od slobodnih radikala, čime se usporava sam proces starenja. Zato sve veći broj dermatologa ističe da su citrusi posebno korisni za zdravlje kože. Pored svakodnevnog unosa dovoljne količine vode i svežeg voća i povrća, za elastičnost i zdrav izgled vaše kože lica predlažemo da pređete na dnevnu antioksidativnu zaštitu u vidu nove AVON Anew Vitamin C hidratantne dnevne kreme sa zaštitnim faktorom 50. Zahvaljujući stabilnom vitaminu C i svojoj laganoj, brzoupijajućoj formuli, pomenuta hidratantna krema je pokazala neverovatne rezultate u svim starosnim grupama. Osim što će vašu kožu sačuvati od štetnog UVA i UVB zračenja, momentalno će joj pružiti svetliji, blistaviji i celodnevni mat efekat. Dobra dnevna hidratacija ima isti efekat kao i savršeni makeup prajmer, kojeg se većina nas ne odriče ni u toplijim mesecima. Redovnim korišćenjem ove lagane kreme vaša koža će povratiti blistavost, osloboditi se dosadne diskoloracije, i istrovremeno će biti hidrirana 24h!

avon
avon
avon
avon

Svako godišnje doba pred nas postavlja nove izazove, ali i nove prilike da unapredimo svoje navike, uključujući negu kože. Zato je najvažnije mudro birati kozmetičke proizvode i osloniti se prvenstveno na proveren kvalitet.

Za razliku od drugih važnih sastojaka koji ulaze u negu kože, vitamin C ne dolazi sa dugačkom listom mera predostrožnosti, jer je bezbedan, nežan i efikasan, posebno kada iza njega stoji kompanija koja pruža baš ono što je ženama potrebno za negu kože. Zato i vi obavezno učinite nešto dobro za zdravlje svoje kože, i to već danas! Iskoristite dobro poznata svojstva magične prolećne C-formule koja vam je ovog aprila dostupna po ceni od samo 1190,oo dinara. Svi proizvodi obogaćeni vitaminom C su dostupni u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

Poručite online i Avon proizvodi stižu direktno na vašu adresu!

Vaša koža je definitivno spremna za promenu i sada je pravi momenat da se posvetite sebi, kako biste vratili blistavost i vedrinu na vaše lice. Zato ne odlažite sebe, već pauzirajte svoje obaveze i započnite prolećni reset prirodnim antioksidansom!