Beauty - Make up

Pastelne nijanse na noktima tokom leta

Leto je savršeno doba za neuobičajene kombinacije.

Ono vam daje mogućnost da istaknete svoj stil i zaista uživate u nijansama koje vas inspirišu. Ovo leto je kao stvoreno za nešto nežnije, senzualnije varijante. Boje koje opisuju leto 2020 su pastelne, u svoj svojoj lepoti i glamuru.

Pastelni tonovi su kao stvoreni za vrele letnje dane, baš zbog svoje neupadljivosti i činjenice da se savršeno uklapaju sa svim modernim stilovima oblačenja. Bilo na plaži, pri dnevnoj ili večernjoj varijanti izlazaka ili na poslu, sa pastelnom bojom laka, izgledaćete zaista atraktivno.

Paleta pastelnih tonova je zaista bogata, iako možda ne deluje tako, zbog nežnosti iza koje se skriva. Bebi roze, plava, žuta, lila, boja kajsije i mint zelena su neizostavne ovog leta. Od jednostavnijih varijanti, do onih koje opisuje profesionalan rad, naglašenih detaljima, šljokicama i cirkonima - šta god da volite i da vam prija, u kombinaciji sa pastelnim nijansama još više dolazi do izražaja. 

Prepustite se predivnim tonovima pastelnih boja koje se prelamaju na suncu i osvojićete ovacije ovog leta gde god da se pojavite. Sa pastelnim bojama ste uvek u prednosti, šta god da ste imali u planu da obučete, gde god da idete i kakvu god šminku da odabarete. Potražite u našoj galeriji fotografija svoju inspiraciju.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group