Beauty - Kosa

Lepe i moderne paž frizure za proleće

Paž frizure, odnosno Bob, popularne su već duže vreme i po svemu sudeći, one se neće izgubiti sa top liste u skorije vreme...

Elegantne, klasične, moderne, sveže, odvažne - Bob frizure mogu biti mnogo toga i na najbolji način mogu istaći sve vaše osobine, bilo da se radi o vašem karakteru ili linijama vašeg lica, naglašavajući sve njegove najbolje osobine. Paž u nekoj svojoj varijanti može izgledati savršeno na svakoj ženi, bez obzira na volumen njene kose, teksturu, boju i slično. 

Takođe, paž se može stilizovati na mnogo načina, a pomoći će vam da budete u centru pažnje gde god da se nađete, ostavljajući za vama spektakularan utisak. Možete biti nonšalantna zavodnica sa nežnim talasima i kovrdžama ili pak uglađena dama sa savršenom linijom kose i njenim elegantnim sjajem. 

Savetujemo vam da ukoliko ove sezone planirate promenu frizure, prelistate našu galeriju i odaberete svoj favorit, pre nego što se uputite kod frizera. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group