WMF

wmf-beograd-escajg-serpe

Od 1853. godine, WMF brend čini iskustvo kuvanja, obedovanja i uživanja u piću kod kuće i u restoranu sjajnim zadovoljstvom…


Danas, WMF vam je bliži nego ikada. Ovaj brend možete pronaći u velikom broju zemalja širom sveta, u kojima se nalaze ekskluzivni distributeri u luksuznim buticima i robnim kućama, kao i odabranim prodavnicama nameštaja. WMF svoje primarne lokacije ima u nemačkim gradovima, kao i Švajcarskoj, Austriji i Francuskoj, u preko 190 filijala. WMF je predstavljen u svim većim evropskim zemljama, kao i u Sjedinjenim Američkim Državama i Kini. WMF proizvode možete pronaći u više od 90 zemalja.

Već 150 godina, WMF brend uživanje u jelu i piću podiže na novi nivo u čitavom svetu, i to smatraju svojom obavezom i jedinstvenim izazovom, koji na najrazličitije načine svaki put savršeno savladaju. Oni prate najnovije trendove iz oblasti kulinarskog dizajna, uz radoznalost u potrazi za savršenim luksuzom. Svesni da se trendovi i život menjaju, oni menjaju svoje proizvode, stil i oblike, ali neprevaziđen kvalitet, ekskluzivnost i elegancija su uvek tu. Uživanje u kuvanju, uz savršen dizajn šerpi, tiganja, lonaca, kao pri obedovanju elegantnim dizajnom escajga, predstavlja neprevaziđeno iskustvo. Ukoliko niste do sad probali, vreme je!

Njihovi proizvodi su odraz inovacije koja menja život iz korena. Godinu za godinom, WMF proizvodi dobijaju internacionalne nagrade i priznanja, a pre svega, voljeni su od strane njihovih lojalnih i cenjenih klijenata. Svakim novim proizvodom, WMF brend teži ka tome da vam život učini za nijansu boljim. Oni žele da probude inspiraciju i maštu svakim svojim proizvodom, dok već tada rade na nečemu novom.

Kada govorimo o WMF brendu, inovacija je proces koji nema kraja...

VELA

WMF

VELA

5.753 rsd

SUN, MOON & STARS

"Sun, Moon & Stars" - Nušićeva: Nušićeva 25, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 62 333 005

www.sunmoon-stars.com

O DISTRIBUTERU SUN, MOON & STARS

Sun, Moon & Stars je ekskluzivni distributer dekorativnih predmeta i kuhinjskog posuđa u Srbiji za najčuvenije svetske kompanije Rosenthal, Swarovski, WMF, Villeroy&Boch, Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe&Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis, Lalique...


Sun, Moon & Stars je lanac luksuznih prodavnica koji posluje u okviru građevinske kompanije Intergradnja Coop, osnovane 1992. godine, specijalizovane za oblast niskogradnje i putarstva. Od 1998. godine proširujući svoju delatnost na oblast trgovine, kompanija postaje zvanični i ekskluzivni distributer za teritoriju SR Srbije vrhunskih proizvoda od najkvalitetnijeg porcelana, kristala i hromiranog čelika najčuvenijih svetskih kompanija Villeroy & Boch, Rosenthal, Swarovski i WMF.

Realizujući profesionalni cilj da Beogradu ponudimo najveći izbor kvalitetnih proizvoda za opremanje domaćinstva, najznačajnijih svetskih proizvođača, plejadi čuvenih brendova priključujemo i Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe & Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis i Lalique.

Od 2008. godine proširujemo delatnost otvaranjem Showroom-a za opremanje hotela, restorana, catering službi i drugih ugostiteljskih objekata (HORECA) ekskluzivnim proizvodima sitnog inventara poznatih gastronomskih kompanija: Villeroy & Boch, Rosenthal, Bernardaud, Christofle, Robbe & Berking, Sambonet, Paderno i drugih.

Danas, Intergradnja Coop ima tri maloprodajna ekskluzivna objekta “Sun, Moon & Stars” u samom centru Beograda, uredjena i opremljena po najvišim svetskim standardima.

Tokom 2011. godine otvorena je i prva specijalizovana luksuzna prodavnica koja na više od 500m² prodajnog prostora nudi vrhunski dizajnirano i visokokvalitetno stono kuhinjsko posuđe i dekorativne predmete najznačajnijih svetskih proizvođača porcelana, kristala, stakla, hromiranog čelika i srebra.


X