W Sushi

w sushi restorani

W sushi lanac restorana je počeo sa radom u oktobru 2012. u Beogradu, a svaki od restorana predstavlja predivni dragulj koji naglašava svoj domaći ukus i lepotu...


Konceptualno osmišljeni kao autentični suši barovi u velikim gradovima sa prijateljskom atmosferom i jedinstvenim dizajnom, W sushi restorani su mesta u kojima svi mogu probati novu hranu sa do sada neistraženim ukusom.

W Sushi Senjak

W Sushi Senjak: Andre Nikolića 2a, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011 369 17 00; 069 663 218

RADNO VREME: Pon - Ned : 11:00h - 01:00h

www.wsushi.rs

O DISTRIBUTERU W Sushi Senjak

wsushi-senjak-restoran-sushi-suši

W koncept restorana pokrenut u Beogradu, ispirisan je receptima i kreacijama najboljih svetskih kuvara, sa ciljem da se prezentuje jedan novi ugao gastronomije...


Simbol W u japanskom jeziku znači “spirit,heart,&soul”, jedinstvo duha koji se ispoljava unutrašnjim balansom i zadovoljstvom. Priča na kojoj se celokupni koncept zasniva i poruka koju želimo da pošaljemo našim gostima je da su u našim restoranima svi jednaki.  Nije bitno ko si i odakle dolaziš, već da iskoristimo taj jedinstveni trenutak na najlepši mogući način, jer u suprotnom tu priliku nikada nećemo dobiti nazad.

W je ispirisan receptima i kreacijama najboljih svetskih kuvara. Koncept je pokrenut u Beogradu gde se prezentuje jedan novi ugao gastronomije.

W Sushi restoran na Senjaku je inspirisan idejom da se proširi gastronomska kultura i da se spoji W koncept sa još jednim popularnim krajem Beograda. Svaka lokacija je jedinstvena po svom konceptu, a samim tim i W Senjak stvara sopstveni šarm i atmosferu.

Svako od naših menadžera i kuvara sa sobom donose višegodišnje iskustvo iz svih krajeva sveta. Radili su po najpoznatijim restoranima i hotelima u Evropi, Bliskom Istoku, Aziji i Americi. Svi kuvari su nam obučavani od strane velikih master sushi chef-ova.

Nudimo najkvalitetniju ribu, a trenutni obrt je preko 350 kg na nedeljnom nivou, što je dokaz da se u Srbiji ne sastoji sve od tipične, lokalne hrane i da su ljudi spremni da probaju nešto novo. Motivaciju dobijamo iz pozitivnih komentara, a posebno smo ponosni na činjenicu da smo svrstani u sam vrh tripadvisor.com, liste najboljih restorana u Beogradu.

Naši talentovani kuvari i naš kreativni vlasnik zajedno imaju velika očekivanja u cilju pripreme izvanrednih obroka za vas. Oni će preći sve lokalne granice pripremanja jela da bi vam pružili priliku da uživate u obroku koji ste bili u prilici da probate do sada samo u velikim gradovima kao što su Pariz, London, Njujork...


X