VILLEROY&BOCH

Pronalazač gvožđa iz sela Audun-le Tiche u oblasti Lorraine, odlučio je da otpočne sa novom karijerom 1874.godine i zajedno sa njegova tri sina je počeo sa proizvodnjom keramičkog posuđa. To je obeležilo rođenje Villeroy & Boch komapnije...

 

Francois Boch nosi titulu "Bombardier du Roi", osnivač proizvodnje kraljevskih topova. Pronalazač gvožđa iz sela Audun-le Tiche u oblasti Lorraine, odlučio je da otpočne sa novom karijerom 1874.godine i zajedno sa njegova tri sina je počeo sa proizvodnjom keramičkog posuđa. To je obeležilo rođenje Villeroy & Boch komapnije.

Jedan od najvažnijih faktora uspeha za Villeroy & Boch je sveobuhvatna inovacija kulture. Kao integralni deo 265-godišnje istorije kompanije, dozvolila je da se ponovo osniva iznova i iznova i tako da odlučan impuls i brendu i tržištu. Šta god bio zadatak, optimizacija keramičkog materijala, funkcionalnost proizvoda, dizajn proizvoda i proizvodni procesi – Villeroy & Boch teži da zadrži najbolje od najboljeg.  Ultimativni prijateljski proizvod sa snažnim estetskim apelom, pogodan za svakodnevni život uz najveću moguću održivost njihovih inovacionih mogućnosti. 2004. godine Villeroy & Boch je dobio nagradu German Business Innovation Award.

Inovativna snaga, kompetencija za životni stil i orijentacija ka potrošačima rangiraju se kao najvažniji faktori koji doprinose tržišnoj poziciji proizvođača keramike Villeroy & Boch, koji je danas prisutan u 125 država sa svojim proizvodima različitih sektora: Kupatilo & Wellness, Oprema za obedovanje i pločice, a  ima 15 proizvodnih jedinica u Evropi, Meksiku i Tajlandu. Osnovana 1748. godine, kompanija takođe privlači pažnju celom svetu na osnovu svojih dubokih korena u evropskoj kulturi. Centrala kompanije smeštena je u Old Abbey-u u Mettlach-u, Saarland. Zgrada je završena 1908. godine od strane Jeana Francois Bocha, predstavnika treće generacije Bochovih.

Villeroy & Boch trenutno zapošljavaju oko 7400 radnika širom sveta. Kompanija funkcioniše kao društvo sa ograničenom odgovornošću od 1987. godine, a 1990. godine je izašla na berzu. Predsednik menadžment borda je Frank Gering. To je kompanija kojoj je pružena mogućnost da se značajno proširi na evropskom tržištu, a koja sada nastavlja svojim internacionalnim kursom, fokusirajući se na nova rastuća tržišta. Postoji značajan potencijal za Villeroy & Boch brend u Aziji, specijalno u Kini, Indiji i na Srednjem Istoku. Učešće izvozne prodaje je u poslednjih 15 godina poraslo sa 46% na 73% ukupne prodaje.

Čvrsti stubovi internacionalne konkurentnosti su strategije snabdevanja “celo kupatilo – jedan dobavljač” i “perfektno postavljen sto”. Kompletan asortiman sažima visok stepen diverzifikacije za sve proizvode u ponudi, kako za kupatila tako i za perfektno postavljen sto. Prepoznatljive karakteristike su uspostavljena harmonija i aranžman, koji je komplementaran sa različitim stilovima, orijentisanim  ka zadovoljavanju različitih ukusa i dizajnerskih preferencija potrošača.

CASCARA

VILLEROY&BOCH

CASCARA

od 1.094 rsd

IVOIRE

VILLEROY&BOCH

IVOIRE

od 98.322 rsd

SUN, MOON & STARS

"Sun, Moon & Stars" - Nušićeva: Nušićeva 25, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 62 333 005

www.sunmoon-stars.com

O DISTRIBUTERU SUN, MOON & STARS

Sun, Moon & Stars je ekskluzivni distributer dekorativnih predmeta i kuhinjskog posuđa u Srbiji za najčuvenije svetske kompanije Rosenthal, Swarovski, WMF, Villeroy&Boch, Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe&Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis, Lalique...


Sun, Moon & Stars je lanac luksuznih prodavnica koji posluje u okviru građevinske kompanije Intergradnja Coop, osnovane 1992. godine, specijalizovane za oblast niskogradnje i putarstva. Od 1998. godine proširujući svoju delatnost na oblast trgovine, kompanija postaje zvanični i ekskluzivni distributer za teritoriju SR Srbije vrhunskih proizvoda od najkvalitetnijeg porcelana, kristala i hromiranog čelika najčuvenijih svetskih kompanija Villeroy & Boch, Rosenthal, Swarovski i WMF.

Realizujući profesionalni cilj da Beogradu ponudimo najveći izbor kvalitetnih proizvoda za opremanje domaćinstva, najznačajnijih svetskih proizvođača, plejadi čuvenih brendova priključujemo i Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe & Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis i Lalique.

Od 2008. godine proširujemo delatnost otvaranjem Showroom-a za opremanje hotela, restorana, catering službi i drugih ugostiteljskih objekata (HORECA) ekskluzivnim proizvodima sitnog inventara poznatih gastronomskih kompanija: Villeroy & Boch, Rosenthal, Bernardaud, Christofle, Robbe & Berking, Sambonet, Paderno i drugih.

Danas, Intergradnja Coop ima tri maloprodajna ekskluzivna objekta “Sun, Moon & Stars” u samom centru Beograda, uredjena i opremljena po najvišim svetskim standardima.

Tokom 2011. godine otvorena je i prva specijalizovana luksuzna prodavnica koja na više od 500m² prodajnog prostora nudi vrhunski dizajnirano i visokokvalitetno stono kuhinjsko posuđe i dekorativne predmete najznačajnijih svetskih proizvođača porcelana, kristala, stakla, hromiranog čelika i srebra.


X