UGG

ugg-cizme-obuca-moda

Inspirisani erom Pop Arta, UGG@Australia u kolekciji proleće/leto 2014 predstavlja najsvetnije linije do sada...

 

Slaveći individualnost kroz smeo kaleidoskop boja i stilova, dozvoljava vam istinsku ekspresiju po završetku zime.

NASLEĐE
Iconic silueta dobija razigrani zaokret u modelu Bailey Bow, ukrašena fiksnim, dvostrukim trakama krevetnim na leđima, naglašavajući karakteristike UGG klasične kolekcije. Svetao i fleksibilan đon i temelj Twinface ovčije koža pružiće vašim nogama udobnost.

NAUTICAL
Odražavajući nautičku, Resort estetiku, Lucianna Stripe je model sa drvenom platformom i svilenkastim gornjim delom i 6 cm visokom potpeticom obmotanom plutom. Chivon je baletanka sa mokasina senzibilitetom koja evocira udobnost i praktičnost espadrila.

PLATFORME
Svež dodatak Isla kolekciji, Hedi model je reljefna sandala, klompa i papuča koja osvežava najprodavaniji Tawnie model sa potpisom UGG Australia! Prepliću se kožni i antilop gornji delovi sa đonom od plute.

MUŠKA KOLEKCIJA
Sandale i papuče
Napravljena za letnji boravak u prirodi gde je stil imperativ, Votson Sandala prikazuje bogato nasleđe i kožne detalje sa jasno akcentovanim porubima. Vašoj pažnji neće umaći ni atraktivni modeli papuča za plažu kao i japanki.

Kolekciju proleće/leto 2014 brenda UGG@Australia možete kupiti u multibrend prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.


X