TRUSSARDI

Od trenutka kada je Dante Trussardi osnovao istoimeni brend specijalizovan za proizvodnju odeće i drugih modnih detalja za muškarce i žene, prošao je čitav jedan vek...

 

Trussardi predstavlja porodični biznis, koji se generacijama prenosi sa kolena na koleno. Trussardi izražava novi način života zasnovan na apsolutnom kvalitetu svojih proizvoda i predstavlja izraz solidarnosti, kreativnosti i posvećenosti porodice. Pored toga što sa porodicom Trussardi rade neki od najznačajnijih talenata našeg vremena, Trussardi predstavlja i jedan od najinovativnijih italijanskih brendova na međunarodnoj sceni, a naročito u domenu oblikovanja kože.

Trussardi Group kompanija je osnovana u Bergamu 1911. godine od strane Dantea Trussardija, počevši kao fabrika koja je proizvodila i distribuirala luksuzne rukavice. U samo nekoliko godina, njihov visoko kvalitetni materijal i konstantna prefinjenost tehnika obrade kože, kreirali su jednu od najprestižnijih kompanija na internacinalnom tržištu aksesoara, do te tačke da su uskoro postali zvanični snabdevač britanske kraljevske porodice. Od samog početka Trussardi je sinonim za izvanrednost, diskretnu sofisticiranost, eksperimentisanje i inovaciju. U kasnim 60-tim, u samom središtu prevrata koji je protresao svet do srži, Danteov unuk je preuzeo posao. Nicola Trussardi vratio je Trussardi u industrijsku grupaciju, diverzifikujući asortiman i ulazeći u sektore garderobe i luksuznog aksesoara. Njegova vizija bila je da kreira brend čiji će stil prigrliti svaki aspekt života, uvek imajući za cilj veoma visoke standarde. 1973. godine, Trussardi je postao prvi dizajner koji je adaptirao logo, koji će identifikovati sve njihove proizvode: Hrt, kao simbol agilnosti i energije, bio je Hrt revolucija za kompletan internacionalni fashion sistem ostavljajući neizbrisiv trag na ukusu vremena svojom sofisticiranošću, prefinjenošću i savršenom pažnjom usmerenom ka detaljima, koristeći materijale nenadmašnog kvaliteta.

Sa svojim čvrstim uzemljenjem u temeljima italijanske tradicije prefinjene izrade, prenošenim sa generacije na generaciju, Nicola Trussardi je dizajnirao, proizveo i plasirao na tržište kofere, torbe, predmete za dom i kancelariju, kožne jakne sa konstantno promenljivim stilom, što je veoma brzo doprinelo reputaciji italijanskog i svetskog pojma za kvalitet bez premca. U 70-tim otvorio je prvi Trussardi butik u Milanu i grupa se proširila ulazeći na sva evropska i američka tržišta.

U 80-tim godinama, Hrtov uspeh pomogao je Trussardiju da se upusti u sektor garderobe lansirajući njihovu prvu mušku i žensku kolekciju. Tokom godina, Trussardi harmonično meša modu sa teatrom i stil sa spektaklom, sarađujući sa milanskim teatrom Piccolo i njihovim direktorom Giorgiom Strehlerom, kostimirajući Magbeta u Rimskoj areni u Veroni i organizujući razne druge spektakle vezane sa modom.

Trussardi je postao stil koji obuhvata svaki trenutak u toku dana: lansirane su linije Trussardi Jeans, Trussardi Baby, Trussardi Junior, Trussardi Eyewear and Trussardi Perfumes, postajući simbol elegancije i beskompromisnog kvaliteta. U 90-tim Trussardi nastavlja sa internacionalnom ekspanzijom targetirajući nova rastuća tržišta Istočne Evrope, Azije i Srednjeg Istoka.

Trussardi još uvek čuva vrednosti porodičnog biznisa, iako se proširio kako bi se prilagodio tempu i životnom stilu našeg vremena: četvrta generacija u familiji sada drži uzde kompanije, usmeravajući je kao lajfstajl brend na dnevne zahteve, predstavljajući samu suštinu italijanskog kvaliteta. Posvećen temama inovacije, održivosti i ekološke osvešćenosti, Trussardi Group otelotvoruje prošlost i budućnost italijanske izvanrednosti u modi, dizajnu, umetnosti i kulinarstvu.

BI-ER D.O.O.

Home Philosophy, Stari grad: Braće Jugovića 21, Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/3220 779

www.bi-er.rs
MOVEM FASHION

HUGO BOSS - Sava Centar: Milentija Popovića 9, 11070 Novi Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 3111 893

RADNO VREME: ponedeljak - petak 10:00 – 20:00h; subota 10:00 – 16:00h

www.movem.rs

X