TAG Heuer

 
tag-heuer-sat
Osnovan u Saint-Imieru 1860. godine od strane Edouarda Heuera, TAG Heuer brend obeležio je istoriju luksuznog časovničarstva, posebno u polju hronografa i ultimativne preciznosti…

 

Ovaj brend je legenda kada govorimo o prestižnom švajcarskom časovničarstvu i predstavlja jedan od najinovativnijih brendova na tom polju. TAG Heuer je brend koji ima aktivnu posvećenost svetu sporta, sa ciljem kreiranja najpreciznijih instrumenata za merenje vremena i ručnih časovnika. Tokom 2012.godine, baš zahvaljujući lekcijama koje su naučili kroz svoja dostignuća i kreiranje svojih časovnika, TAG Heuer brend dobija najprestižniju nagradu u svetu časovničarstva, Aigulle d’Or. TAG Heuer je brend koji ne odstupa od svoje vizije i ne skreće sa svog puta inovacije, izvrsnosti, visokih performansi i prestiža. Ova ambicija ogleda se kroz brojna sponzorstva koje ovaj brend neguje, kao što je F1 Vodafon McLaren Mercedes Tim i svetski šampion Jenson Button, Automobile Club Monaka koji učestvuje na prestižnom Monaco Grand Prixu, kao i novi FIA Formula E šampionat, na kojima učestvuju električni automobili. Ovaj brend takođe sarađuje sa brojnim poznatim ličnostima, kao što su Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio, Shah Rukh Khan i Chen Dao Mink, Maria Sharapova i mnogi drugi, koji cene iste vrednosti kao i ovaj brend: dostignuća i inovaciju.

TAG Heuer je najbolji, odnosno broj jedan proizvođač hronografskih mehanizama koji potiču iz Švajcarske: nakon Calibre 1887 automatskog hronograf mehanizma sa oscilirajućim zupčanikom, TAG Heuer brend i dalje radi na razvoju noviteta i predstavlja Calibre 1969, koji je razvijen u novom proizvodnom pogonu, četvrtom koji otvaraju u Švajcarskoj. Pored toga, Haute Hrologerie radionica TAG Heuer brenda proizvela je Monaco V4 model, koji pokreću kaiševi, Carrera Mikrograf, koji može da prikaže i stoti deo sekunde, kao i Carrera Mikrogirder, koji je precizan 5/10.000 sekunde. Inženjeri i časovničari ovog brenda takođe su izazvali regulaciju mehanizma, menjajući uobičajene elemente mikro sečivima ili magnetima. Ovaj nivo izvrsnog časovničarstva TAG Heuer brendu obezbedio je članstvo u najekskluzivnijem krugu švajcarske časovničarske elite, odnosno Fondation de la Haute Horlogerie.

PG GRUPA DOO

PG Grupa Beograd: Đure Daničića 13, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/41 46 155, 065/2192-814

www.pggrupa.rs

O DISTRIBUTERU PG GRUPA DOO

tag heuer-satovi-pg grupa

PG grupa postoji od 2011. godine, kao zvanični uvoznik i distributer poznatih svetskih luksuznih brendova satova, telefona, pisaćeg pribora i modnih dodataka...

PG grupa zastupa brendove kao što su: TAG Heuer satovi i telefoni, Movado, Victorinox SA, Luminox, Mondaine, Bogner, Caran d’Ache, Scatola del Tempo.

Povezane teme

X