Saba Italia

Moto Saba brenda može se sažeti u tri reči: kvalitet, etika i strast...

 

Saba kompanija je osnovana 1988. godine i od tada je u potrazi za opuštenim dizajnerskim konceptima. Koncept koji obuhvata selekciju materijala, ručnu izradu i proizvodnju, vođen je strašću za eksperimentisanjem bez prekoračenja granica neumerenosti, podržan konstantnom pažnjom kvaliteta i ergonomije. Saba brend veruje da dizajn proizvoda ne treba da bude samo tehnički odličan, nego i da zadovoljava stvarnu potrebu potrošača, kao i da nudi estetiku kako bi probudila emocije. Cilj je ispunjen i dostignuta je fundamentalna vrednost kada reč identitet asocira na reč kompanija. Cilj kompanije Saba uvek je bio proizvesti stolicu sa individualnim identitetom koji se poziva na odnos i povezanost sa njenim kreatorom. Saba dizajni imaju zajednički imenitelj: oni obezbeđuju jednostavna, originalna rešenja kako bi zadovoljili najrazličitije zahteve potrošača.

Ako ste spremni za jedan unikatan i inovativni dizajn, obratite pažnju na svestranu Anantu koja nudi neograničene mogućnosti izgleda i opcija naslona, komad čiji se koncept zasniva na ideji jednostavne konstrukcije. Kada se klupa susretne sa stolom dobijate Song For You dizajniranu od strane Paola Graselija. Dve različite visine i dve rupe na vrhu rezultiraju u beskonačno mnogo varijeteta konfiguracije, kao i opcija sa obojenim jastučićima na vrhu.

Privlačnost italijanskog nameštaja je sve samo nije prazno iskušenje. Ovi komadi nameštaja su značajni kao što su i lepi. Drugim rečima, imaju sa čim da podrže svoj stav i stil.

Showroom LUSSO

Lusso Beograd: Airport City, Omladinskih brigada 90b , 11070 Novi Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 (0)11 225 8782, 228 3464

www.lusso.rs

O DISTRIBUTERU Showroom LUSSO

lusso-italijanski-luksuzni-namestaj

Lusso je upravo jedinstveno mesto za diskretno uživanje u najboljem svetskom dizajnu enterijera, nameštaja i predmeta za opremanje životnog i radnog prostora...

 

Lusso kompanija zastupa kolekcije naprestižnijih italijanskih brendova, ekskluzivne simbole po kojima se prepoznaju privilegovani ljudi sa posebnim osećajem za neobično, drugačije - jednostavno, luksuz.

Kao ekskluzivan zastupnik prestižnih italijanskih brendova u Srbiji, Lusso predstavlja jedinstven izložbeno-prodajni prostor, koji se sastoji od tri salona, površine 1500 m2. U njima je izloženo preko 40 najčuvenijih italijanskih proizvođača luksuznih enterijera, komadnog nameštaja i predmeta za opremanje životnog prostora i poslovnih objekata. Armani Casa, Moda Collection, Kenzo Maison, Ar-Tre, Linea Maison Collection, Hasens, samo su neka od najvećih italijanskih i svetskih brendova koji predstavljaju sinonim najsofisticiranijeg dizajna, neprevaziđenog stila i vrhunskog kvaliteta proizvoda.

Više ne morate ići u Italiju ili druge centre svetskog dizajna u potragu za prestižom i luksuzom, jer od sada samo u Lusso salonima možete pronaći sopstveni primerak luksuza i obogatiti svoj životni stil, po istim cenama, kao i drugde u svetu.


X