ROBBE & BERKING

robbe-berking-srebro-escajg

Robbe&Berking je danas jedan od najuglednijih nemačkih brendova, kada je reč o izradi srebrnine, a svoju proizvodnju je započeo još davne 1874. godine u nemačkom gradu Flensburgu…


“Drugi ih možda prodaju jeftinije, ali ih niko ne izrađuje kvalitetnije od nas” glasi moto ovog dugogodišnjeg porodičnog zanata koji je od svog nastanka pa do sada ispratio pet generacija Berkinga i proširio se iz rodnog Flensburga na sve veće gradove u Nemačkoj ali i šire. Radnje ovog brenda se danas mogu naći u Kilu, Hamburgu, Hanoveru, Berlinu, Dizeldorfu, Frankfurtu, Minhenu, Beču, ali i mnogim drugim gradovima gde se nalaze radnje koje zastupaju njihove proizvode i nastavljaju da reprezentuju najbolje što lokalni dizajn Flensberga ima da ponudi.

Osnovan kao veom porodično orijentisan posao, Robbe & Berking je najpoznatiji po manuelnoj proizvodnji escejga od najkvalitetnijeg srebra i po klasičnom, elegantnom, svedenom i neprevaziđenom dizajnu, koji obuhvata širok spektar proizvoda (preko 40). Kao što se u okviru porodice brine o svim svojim bližnjima, tako se u okviru ove proizvodnje brine o svim njenim proizvodima. Počevši od njihove ručne izrade, preko ekskluzivnih pakovanja i preparata za čuvanje srebrnine, pa sve do direktne isporuke do novih ponosnih vlasnika, ova porodica void računa o svemu, kada su njihovi proizvodi u pitanju.

Iako se računaju u jednu od eksluzivnijih marki, sa višim cenama, ono što vam ova kompanija pre svega obezbeđuje jeste poverenje. Poverenje, da su svi njihovi proizvodi izrađeni od najkvalitetnijeg mogućeg materijala, što znači da će osim vas i sve vaše buduće generacije, moći da uživaju u njima. Mogućnost, koju Robbe & Berking takođe nudi, da ih ukrasite po ličnom ukusu, pretvoriće običnu srebrninu u porodičnu uspomenu.

Sve njihove modele možete pogledati i naručiti i putem interneta, a njihov elegantan izgled, čini ih savršenim poklonom za specijalne prilike. Uz brzu i sigurnu isporuku, koju ova firma obezbeđuje, možete biti sigurni da će vaš poklon dragoj osobi, stići na vreme. Pored elegantnog pakovanja, u asortimanu se nalaze i proizvodi za održavanje, koji opet, ulivaju poverenje da će svi proizvodi zadržati svoj prvobitni sjaj i nakon dužeg vremena.

Jubilarna Hermitage kolekcija, napravljena u čast 140 godina od otvaranja prve Robbe & Berking radionice srebra, predstavlja savršeni primer kvaliteta i tradicije ovog brenda.

AVENUE

ROBBE & BERKING

AVENUE

12.672 rsd

ALTA

ROBBE & BERKING

ALTA

35.136 rsd

SUN, MOON & STARS

"Sun, Moon & Stars" - Nušićeva: Nušićeva 25, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 62 333 005

www.sunmoon-stars.com

O DISTRIBUTERU SUN, MOON & STARS

Sun, Moon & Stars je ekskluzivni distributer dekorativnih predmeta i kuhinjskog posuđa u Srbiji za najčuvenije svetske kompanije Rosenthal, Swarovski, WMF, Villeroy&Boch, Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe&Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis, Lalique...


Sun, Moon & Stars je lanac luksuznih prodavnica koji posluje u okviru građevinske kompanije Intergradnja Coop, osnovane 1992. godine, specijalizovane za oblast niskogradnje i putarstva. Od 1998. godine proširujući svoju delatnost na oblast trgovine, kompanija postaje zvanični i ekskluzivni distributer za teritoriju SR Srbije vrhunskih proizvoda od najkvalitetnijeg porcelana, kristala i hromiranog čelika najčuvenijih svetskih kompanija Villeroy & Boch, Rosenthal, Swarovski i WMF.

Realizujući profesionalni cilj da Beogradu ponudimo najveći izbor kvalitetnih proizvoda za opremanje domaćinstva, najznačajnijih svetskih proizvođača, plejadi čuvenih brendova priključujemo i Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe & Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis i Lalique.

Od 2008. godine proširujemo delatnost otvaranjem Showroom-a za opremanje hotela, restorana, catering službi i drugih ugostiteljskih objekata (HORECA) ekskluzivnim proizvodima sitnog inventara poznatih gastronomskih kompanija: Villeroy & Boch, Rosenthal, Bernardaud, Christofle, Robbe & Berking, Sambonet, Paderno i drugih.

Danas, Intergradnja Coop ima tri maloprodajna ekskluzivna objekta “Sun, Moon & Stars” u samom centru Beograda, uredjena i opremljena po najvišim svetskim standardima.

Tokom 2011. godine otvorena je i prva specijalizovana luksuzna prodavnica koja na više od 500m² prodajnog prostora nudi vrhunski dizajnirano i visokokvalitetno stono kuhinjsko posuđe i dekorativne predmete najznačajnijih svetskih proizvođača porcelana, kristala, stakla, hromiranog čelika i srebra.


X