NACHTMANN

Od kada je Michael Nachtmann osnovao kompaniju 1834. godine, neprestano se gradila reputacija specijaliste za kristalnu staklariju...

 

2004. godine kompanija je postala lifestyle brend Riedel Glassworks, od porodične kompanije koja se ponosi dvovekovnom zaostavštinom. Zajedno su se posvetili udruživanju znanja i tradicije u proizvodnji stakla. Sa velikom strašću za dizajnom svi u Nachtmann brendu su posvećeni održavanju i usavršavanju zanata proizvodnje kristalne staklarije. Respektujući prošlost oni aktivno učestvuju u oblikovanju budućnosti.

Sa umetničkom zaostavštinom koja počinje još pre više od 175 godina, bili su pioniri tehnologije zaštite okruženja sa jednom od najmodernijih fabrika. U skladu sa najboljom nemačkom tradicijom, kombinovali su izradu sa rigidnom kontrolom kvaliteta, novom tehnologijom i strašću za perfekcijom. Zaostavština Nachtmann brenda, kao bavarskog izrađivača stakla ručnom ili mašinskom izradom, može se pronaći dva veka unazad. U Nachtmannu veruju u budućnost, kao i u to da svaki sledeći dan nudi šansu za uživanja i iznenađenja. Svaki dan je za njih specijalan. Svako okupljanje prijatelja može postati posebna prilika. Svaki porodični obrok može biti nezaboravan. Mnoga neobavezna okupljanja mogu postati proslava. Nachtmann inspiriše ljude da dele ove specifične momente donošenjem malo luksuza i iskrica u svakodnevni život, kroz brilijantnu kristalnu staklariju. Poklon od Nachtmann stakla može biti izuzetno pristupačan i sadržati dekorativna stakla visokog kvaliteta, tanjire, čaše, činije ili stoni pribor koji će zadovoljiti i najzahtevnije ukuse širom sveta.

Visoki kvalitet savršeno se uklapa sa visokom modom. Bez obzira na prolaznost vremena i trendova, Nachtmann recept za duvanje stakla, graviranje i poliranje ostaje. Kristalno staklo odražava svoju istinitu brilijantnost sa perfektnim rezom, čiji se odsjaj perfektno odslikava na svetlu. Njihova Traube linija demonstrira ovu tradiciju koja traje već više od 75 godina. Preferirajući evoluciju u odnosu na revoluciju, Nachtmann je stvorio staklene proizvode koji umetnost i izradu od kristala pokreću polako napred, koristeći tradicionalne tehnike kako bi se proizveo moderan oblik i kreirao elegantan, savremen dizajn. Sixties kolekcija je klasičan primer načina na koji se poziva tradicija. Nachtmann kreira elegantan, moderan izgled stakla za svakodnevne sofisticirane društvene životne stilove. Jasno savremeni, oni su očigledno klasika sa mogućnošću da dele uspomene. Kao što je demonstrirano u Vivendi kolekcijji, oni su perfektna mešavina forme i funkcije. Reinterpretacijom tradicionalnog nemačkog kristala mogu se oživeti stare tehnike. Realizuju se tradicionalne dekoracije u modernom stilu, spajaju se staro i novo, kako bi se osvežili proizvodi.

Tragajući za novom generacijom dizajnera, Nachtmann je nastavio da proširuje svoje odnose sa uglednim dizajnerskim školama uspostavljajući saradnju sa York’s Parsons The New School for Design 2007. godine i Pratt insitutom 2010. godine. Ove veze sa dizajnerskim zajednicama demonstriraju njihovu strast za dizajnom, sledeći cilj nastavljanja kreiranja moderne klasike kao što su Slice, Petals i Quartz.

ICE

NACHTMANN

ICE

od 11.448 rsd

SUN, MOON & STARS

"Sun, Moon & Stars" - Nušićeva: Nušićeva 25, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 62 333 005

www.sunmoon-stars.com

O DISTRIBUTERU SUN, MOON & STARS

Sun, Moon & Stars je ekskluzivni distributer dekorativnih predmeta i kuhinjskog posuđa u Srbiji za najčuvenije svetske kompanije Rosenthal, Swarovski, WMF, Villeroy&Boch, Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe&Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis, Lalique...


Sun, Moon & Stars je lanac luksuznih prodavnica koji posluje u okviru građevinske kompanije Intergradnja Coop, osnovane 1992. godine, specijalizovane za oblast niskogradnje i putarstva. Od 1998. godine proširujući svoju delatnost na oblast trgovine, kompanija postaje zvanični i ekskluzivni distributer za teritoriju SR Srbije vrhunskih proizvoda od najkvalitetnijeg porcelana, kristala i hromiranog čelika najčuvenijih svetskih kompanija Villeroy & Boch, Rosenthal, Swarovski i WMF.

Realizujući profesionalni cilj da Beogradu ponudimo najveći izbor kvalitetnih proizvoda za opremanje domaćinstva, najznačajnijih svetskih proizvođača, plejadi čuvenih brendova priključujemo i Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe & Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis i Lalique.

Od 2008. godine proširujemo delatnost otvaranjem Showroom-a za opremanje hotela, restorana, catering službi i drugih ugostiteljskih objekata (HORECA) ekskluzivnim proizvodima sitnog inventara poznatih gastronomskih kompanija: Villeroy & Boch, Rosenthal, Bernardaud, Christofle, Robbe & Berking, Sambonet, Paderno i drugih.

Danas, Intergradnja Coop ima tri maloprodajna ekskluzivna objekta “Sun, Moon & Stars” u samom centru Beograda, uredjena i opremljena po najvišim svetskim standardima.

Tokom 2011. godine otvorena je i prva specijalizovana luksuzna prodavnica koja na više od 500m² prodajnog prostora nudi vrhunski dizajnirano i visokokvalitetno stono kuhinjsko posuđe i dekorativne predmete najznačajnijih svetskih proizvođača porcelana, kristala, stakla, hromiranog čelika i srebra.


X