Marconio Whirlpool SPA

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju...

 

Biraju se vrhunski materijali i najsavremenija tehnologija, kako bi se obezbedili najbolji proizvodi. Savremeni način života, svakodnevne obaveze, kao i stres postavili su pred kompaniju prioritetni cilj, a to je očuvanje psiho-fizičkog zdravlja. Kompanija Michel doo posluje na nasem tržištu već 16 godina, a postala je prepoznatljiva kao prizvođač hidromasažnih kada pod brendom Marconio Whirlpool SPA. Marconio masažne kade danas su rezultat višegodišnjeg iskustva, predanosti i entuzijazma, kao i vrhunskih materijala koji se koriste u izradi naših proizvoda.

Tokom godina stremeći ka savršenijim i tehnički zahtevnijim proizvodima, istovremeno zadovoljavajući potrebe klijenata Marconio je započeo proizvodnju masažnih bazena. Masažni bazeni imaju superiornije performanse u odnosu na klasične hidromasažne kade i mogu se koristiti tokom čitave godine bez obzira na vremenske uslove. Novi segment u poslovanju Marconio Whirlpool SPA jesu tuš kabine. Marconio tuš kabine izrađuju se u standardnim dimenzijama, ali i po meri vašeg kupatila. Takozvane "frameless" tuš kabine su dizajnerski i estetski užitak za sva vaša čula. Prateći svetske trendove u očuvanju fizičkog i mentalnog zdravlja koji su postali imperativ u savremenom životu punom stresa, nedostatka vremena za opuštanje i lošeg načina života napravljen je novi segment wellness & SPA proizvoda. U širokoj ponudi wellness proizvoda nalaze se finske i infracrvene saune, parno kupatilo – hammam, slane sobe i pećine, tople ležaljke, tepidarijumi. Wellness oprema se izrađuje kako za javnu upotrebu tako i za privatne mini SPA centre.

Ono po čemu je Marconio Whirlpool SPA prepoznatljiv je individualni pristup svakom klijentu. Bilo da se radi o hidromasažnoj kadi, masažnom bazenu, tuš kabini ili opremanju wellness-a, kompanija se upravlja željama i potrebama svojih klijenata. U tom smislu hidromasažna kada ili bazen proizvodi se sa opcijama, tuš kabine se izrađuju po meri prostora sa načinom otvaranja i vrstom stakla po želji. Ako se oprema privatni ili javni wellness, može se birati sadržaj, dimenzija, materijali i oblici u skladu sa željama i potrebama klijenta. Polazna tačka svega je konsultacija sa stručnim osobljem.

Svaki Marconio proizvod prelazeći iz jedne u drugu fazu proizvodnje, prolazi kroz rigorozne kontrole kvaliteta po svim tačkama, a pre isporuke radi u raznim režimima čak i po nekoliko dana kako bi se utvrdilo da svi sistemi odgovarajuće funkcionišu. Korisnikova sigurnost je najviši prioritet za Marconio Whirlpool SPA kao dizajnera i proizvođača proizvoda vrhunskog kvaliteta.  Svi proizvodi su izrađeni u Srbiji koristeći komponente vrhunskog kvaliteta poznatih evropskih i svetskih kompanija. Tuš kabine se izrađuju od kaljenog sigurnosnog stakla debljine 8mm izuzetne čvrstine i otpornosti, dok je okov hromiran u završnoj obradi što obezbeđuje dugovečnost naših tuš kabina. Drvo za saune poput Abachi drveta, finskog belog bora, potpadaju u red najkvalitetnijih materijala za izradu ove vrste proizvoda. Električne komponente poput saunskih peći, parogeneratora i komandi su delo poznatog svetskog proizvođača Harvia iz Finske. Takođe u izradi wellness sadržaja koriste se kvalitetni materijali za izolaciju i izradu klupa, tepidariuma,… kao što su Uniplatta ploče (EXP) proizvođača Austroterm iz Austrije.

MICHEL doo

Marconio Whirlpool SPA: Ugrinovačka 155, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 316 75 35

www.marconio.com

O DISTRIBUTERU MICHEL doo

Kompanija Michel doo posluje na nasem tržištu već 16 godina, a postala je prepoznatljiva kao prizvođač hidromasažnih kada pod brendom Marconio Whirlpool SPA. Marconio masažne kade danas, su rezultat višegodišnjeg iskustva, predanosti i entuzijazma naših radnika, kao i vrhunskih materijala koje koristimo u izradi naših proizvoda.

Tokom godina stremeći ka savršenijim i tehnički zahtevnijim proizvodima, istovremeno zadovoljavajući potrebe naših klijenata počeli smo proizvodnju masažnih bazena. Masažni bazeni imaju superiornije performanse u odnosu na klasične hidromasažne kade i mogu se koristiti tokom čitave godine bez obzira na vremenske uslove.

Novi segment u poslovanju Marconio Whirlpool SPA jesu tuš kabine. Marconio tuš kabine izrađuju se u standardnim dimenzijama ali i po meri vašeg kupatila. Takozvane "frameless" tuš kabine su dizajnerski i estetski užitak za sva vaša čula, jer se u njihovoj izradi koriste samo kaljeno staklo debljine 8mm i hromirane šarke.

Prateći svetske trendove u očuvanju fizičkog i mentalnog zdravlja koji su postali imperativ u savremenom životu punom stresa, nedostatka vremena za opuštanje i lošeg načina života napravljen je novi segment wellness & SPA proizvoda. U širokoj ponudi wellness proizvoda nalaze se finske i infracrvene saune, parno kupatilo – hammam, slane sobe i pećine, tople ležaljke, tepidarijumi. Wellness opremu izrađujemo kako za javnu upotrebu tako i za privatne mini SPA centre.

NAJBITNIJA ČINJENICA JE DA MI KAO PROIZVOĐAČI SVIH POMENUTIH GRUPA PROIZVODA MOŽEMO DA VAM OBEZBEDIMO:

 

◼︎ Stručni savet kada su izbor opreme i neophodni tehnički uslovi u pitanju
◼︎
Proizvodnja i montaža istih
◼︎
Servisiranje tokom i po isteku garancije
◼︎
Svi rezervni delovi u svakom trenutku na lageru

Uvek ćemo raditi profesionalno i posvećeno, uz isti entuzi¬jazam koji nas podstiče da stalno napredujemo, jer nam uspeh zavisi od toga koliko ste Vi zadovoljni našim proizvodima.


X