MARCIANO GUESS

marciano-guess-kolekcija-moda-fashion

Počev od sezone proleće/leto 2014. prva modna linija američkog brenda GUESS – svoju kolekciju predstavlja pod novim imenom “MARCIANO Guess.”


U pitanju je najsofisticiranija kolekcija do sada sa jasnim savremenim modnim identitetom uz očuvanje originalne esencije ovog globalnog brenda.

Ženski deo kolekcije je senzualan i svež, ističući savremeni stil u prvi plan! CHIC printovi otvaraju sezonu atraktivnim predimenzioniranim leptirovima u kontrastu sa crno-belim i crno-plavim tonovima, uz nenametljive plave i prašnjavo-srebrne nijanse. Kolekcija se širi u ženstveni miks širokih opuštenih i izuzetno uzanih krojeva u midi i maxi varijantama, uz obilje rastegljivih materijala. Žakar je ukrašen lurek detaljima, dok su svila i krep ukrašeni štrasom u dezenu dragog kamenja. Raznobojni cvetovi kao print motiv su prisutni u military zelenoj, roze, crnoj, srebrnoj i biserno-sivoj, naglašavajući prirodnost materijala. COOL CARIBBEAN je linija koja će vas pratiti od jutra do večeri bez ugrožavanja željenog glamuroznog izgleda, inspirisana bojama i opuštenim načininom života britanskih Kariba. Printovi divlje orhideje u arial plavoj, boji slonovače, breskve, ovsene kaše uz dašak svetlo purpurne, dajući delikatan novi zaokret na tropskim cvetnim aplikacijama.

Muška MARCIANO Guess kolekcija za proleće/leto 2014. se može opisati u tri reči – elegantna, savremena, poslovna! Muškarac viđen očima njihovog kreatorskog tima je večiti optimista! Bez problema se igra bojama, svoj klasičan izgled transformiše u novu verziju tzv. chic elegancije. Svetle, lagane tkanine kao što su pamuk, žersej i lan kombinovane su sa eko-kožnim motivima. Poplin i rastegljive košulje su savršene u kombinaciji sa letnjim jaknama i blejzerima!

FASHION COMPANY

FASHION COMPANY: Bulevar Mihaila Pupina 115b, 11070 Novi Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 35 32 555

www.fashioncompany.rs

O DISTRIBUTERU FASHION COMPANY

 fashion-company-beograd-fashion-friends

Fashion Company je kompanija u Srbiji, koja se bavi modom, modnom maloprodajom i veleprodajom u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Hrvatskoj...


Fashion Company ima preko 60 svojih maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu (Crna Gora, Makedonija, Hrvatska). Brendovi koje Fashion Company zastupa pripadaju klasi svetski poznatih modernih urbanih brendova kao što su: Diesel, Levi's, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Replay, Timberland, Camper, Cesare Paciotti, Bata, Liu Jo, Guess, Desigual, NZA New Zealand, Gaudi, Paciotti 4US, Maison Scotch, UGG@Australia i mnogih drugih.

Specifičnost poslovanja Fashion Company jeste ponuda široke lepeze odevnih proizvoda, obuće i aksesoara, zrela maloprodaja, poznati svetski brendovi i geografski različite, ali uvek premium lokacije na kojima posluje.

Misija

Misija Fashion Company je da omogući potrošačima da kroz brendove koje zastupaju izraze svoj lični stil, da se prilikom posete maloprodaji ispune novom energijom i da dožive pozitivno i prijatno iskustvo sa Fashion Company.

Naš zaštitni znak

„Mašta izvan granica“ - ovo je pravi primer kako se stvaraju sopstvene vrednosti.

Ime Fashion Company

Naziv Fashion Company opisuje odnos prema selekciji brendova koje zastupaju, ljudima, potrošačima i životnoj sredini. Estetika i visok standard kao životni stil su utkani u svaku poru njihovog odnosa prema radu i okolini.

Stil rukovođenja kompanijom

"Sloboda unutar zadatih okvira". Svaki od brendova uživa visok stepen autonomije, ali i odgovornosti kako bi sačuvao kreativnu slobodu uz primenu globalne strategije. Ono čemu Fashion Company teži je nedvosmislena i jasna slika kompanije ka potrošačima, kao i strateško pozicioniranje na tržištu. Na nivou Fashion Company su postavljene jasne smernice po kojima posluju svi njihovi saradnici. Pružaju visok nivo „back office“ usluga maloprodaji i veleprodaji koje su efikasnije kada se operacije sprovode na zajedničkom nivou.

Povezane teme

X