LUNA DI GIORNO

Luna di Giorno je jedinstvena linija kućnih proizvoda i proizvoda za plažu...

 

Ova kolekcija zadovoljava potrebe prodavnica i butika koje zahtevaju premijum kvalitet proizvoda, proizvoda sa unikatnim dizajnom i izgledom. Niko ne može da ponudi tako kompletne i koordinirane linije u sektoru kućnih i proizvoda za plažu, linije koje su rezultat 46 godina iskustva. Eksluzivno koordinisane linije, dizajn, tačnost u izradi, komfor i mekoća su pridevi koji na najbolji način opisuju ovu italijansku kolekciju od najfinije selekcije tkanina, vezova i izuzetne čipke gde se tradicija i klasičan ukus kombinuju sa inovacijama, novim trendovima i stilovima.

Kolekcije Proleće/Leto i Jesen/Zima su sastavljene od mnogih kompletnih linija (za ženu i muškarca) od kojih se svaka sastoji od širokog asortimana bade mantila, peškira, parea, peškira za plažu, ponča, turbana, papuča, baletanki, japanki, torbi, pokućstva, ideja za poklone, svi u koordinaciji jedan sa drugim. Ovi predmeti se proizvode od dragocenih i udobnih tkanina i ukrašeni su vezom, štampom i raznim detaljima, uvek sa novim i različitim bojama u modelima koji idu od najklasičnijih do najjedinstvenijih. Sve kolekcije Luna di Giorno se kompletno proizvode u Italiji.

BI-ER D.O.O.

Home Philosophy, Stari grad: Braće Jugovića 21, Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/3220 779

www.bi-er.rs

O DISTRIBUTERU BI-ER D.O.O.

posteljine-dekor-blumarine-bier

Preduzeće “BI-ER” osnovano je 1994.godine u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija tekstilnih proizvoda renomiranih svetskih proizvodjača...
 
 
O KOMPANIJI

Sklapanje ugovora o ekskluzivnom zastupstvu sa jednim od najpoznatijih svetskih brendova - kompanijom “Paul&Shark” 2004. godine, došlo je kao rezultat uspešnog poslovanja. Kako je svaka aktivnost kompanije "BI-ER" usmerena ka pronalaženju i razvoju novih ideja i koncepta koji podstiču izbor i inspirišu ostvarivanje kupaca u pogledu životnih stilova koje žele da neguju, u avgustu 2011. godine otvorena je prva multibrend radnja “Home Philosophy”, koja u svojoj bogatoj ponudi ima veliki izbor kućnog tekstila najekskluzivnijih svetskih brendova, kao što su: Blumarine, Blugirl, Byblos, Kenzo, Trussardi, Emanuel Ungaro, Yves Delorme, Caleffi, Carrara, Roberto Cavalli, Rocco Barocco.

CILJ KOMPANIJE

Naša vizija je da, kao moderna i dinamična, kompanija koja zastupa i promoviše lifestyle, budemo visoko profitabilan i stabilan sistem maloprodaje. Naš uspeh vezan je za profesionalnost, pouzdanost i inovativnost koje cenimo, a koje želimo da pružimo svojim klijentima, partnerima, saradnicima i zaposlenima.


X