Lucente

Svoj odnos prema osvetljenju Lucente brend prikazuje kroz svoje kolekcije koje izražavaju snažne ideje i imaju specifičnu ličnost...

Kompanija Lucente je od svog osnivanja locirana u provinciji Trevizo, sa prostorijama od 15.000 kvadratnih metara gde kontroliše i upravlja sa svim fazama proizvodnog ciklusa: dizajnom i razvojem proizvoda, dizajnom i konstrukcijom proizvodnih kalupa, modelovanjem, procesiranjem metala i tretiranjem površina za bojenje, obeležavanjem i pakovanjem gotovih proizvoda, kontrolom kvaliteta i marketingom. Inovacije i konstantno tehnološko usavršavanje u proizvodnom sektoru, zajedno sa pogledom fokusiranim na globalni kvalitet i dizajn, omogućio je Lucente proizvodima da postižu sve veće i veće uspehe na internacionalnim tržištima. Svi testovi pogodnosti za dobijanje sertifikata od eksternih ovlašćenih tela obavljeni su u kompanijinoj sopstvenoj laboratoriji specijalno pripremljenoj u tu svrhu.

Svoj odnos prema osvetljenju Lucente brend prikazuje kroz svoje kolekcije koje izražavaju snažne ideje i imaju specifičnu ličnost. Ideje se pretvaraju u stvarnost tokom saradnje sa različitim ličnostima iz sveta dizajna, prenoseći misao velikih profesionalaca i donoseći projekte koji demonstriraju kako intuicija može biti transformisana u jednostavnost. Lucente brend je kombinacija elegancije, organskih oblika i funkcionalnosti, dok projekti proizilaze iz uverenja da dobro dizajnirani predmeti mogu unaprediti kvalitet života, zahvaljujući njihovoj funkcionalnoj estetici. Osvetljenje može da promeni atmosferu i raspoloženje i Lucente brend pokušava da interperetira načine njegove upotrebe u svakodnevnom životu. U svim proizvodnim fazama Lucente brend obraća posebnu pažnju na odgovornost upotrebe resursa, na minimiziranje otpada i redukciju potrošnje energije optimizacijom proizvodnih procesa. Uticaj fabrike na okruženje se nadgleda sa tačnom procenom i prevencijom rizika. Lucente brend je posvećen razvoju proizvoda koji redukuju potrošnju energije pri upotrebi, pronalazeći alternativne izvore na sijalicama i koristeći elektronski balast u fluoroscentnim lampama, koje dozvoljavaju efikasniju instalaciju. Kada se dizajnira novi proizvod, izbor materijala se pravi tako da se taj materijal kad za to dođe vreme može vrlo lako reciklirati. Isto se odnosi i na pakovanja i palete za transport, što samo potvrđuje da se radi u potpunosti o društvenoj i ekološki odgovornoj kompaniji.

Arum

Lucente

Arum

od 1.260

Up

Lucente

Up

od 850

Vita

Lucente

Vita

od 1.420

NOVOLUX

Novo Lux Voždovac: Grčića Milenka 83 , 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/344 77 64

RADNO VREME: Pon-Pet: 9 - 20h; Sub: 9 - 17h; Ned: 10 - 14h

www.novolux.rs

O DISTRIBUTERU NOVOLUX

Novolux je osnovan 1990. godine i za ovo vreme izrastao je u lidera u distribuciji i prodaji rasvete.

Zahvaljujući efikasnosti i fleksibilnosti u kombinaciji sa znanjem, iskustvom, novim idejama i profesionalnom pristupu, Novolux je danas firma sa preko 60 zaposlenih, 6 prodajnih salona i savremenim kancelarijskim, izložbenim i magacinskim prostorom. Novolux zastupa ili je diler niza poznatih italijanskih, nemačkih i austrijskih proizvođača rasvete. Taj broj se iz godine u godinu uvećava i proširuje.

Pored rasvete prodajni program se poslednjih godina proširuje na nameštaj i detalje za unutrašnju dekoraciju. Cilj nam je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve za opremanje svoga doma ili radnog prostora.

Kvalitetni materijali, često kombinovani na neobičan, ali harmoničan način, stvoreni su sa kreativnošću najpoznatijih svetskih dizajnera.

Ljubazno i stručno osoblje Novolux-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.


X