Louis Poulsen

Već više od sedamdeset godina, Louis Poulsen brend sarađuje sa vizionarima, arhitektama i dizajnerima, kako bi proizvodili inovativna rešenja za osvetljenje objekata i njihovih okruženja...

Superioran stajling, izrada i kvalitet brenda Louis Poulsen može se uočiti na istaknutim projektima širom sveta. Louis Poulsen brend je internacionalni proizvođač osvetljenja, koji nastupa kako na tržištu profesionalaca, tako i na tržištu krajnjih korisnika, a koji proizvodi i razvija rešenja za osvetljenje unutrašnjih i spoljnih prostora.

Bliska saradnja sa arhitektama tokom mnogo godina napravila je od Louis Poulsen brenda vodećeg snabdevača arhitektonskog osvetljenja na svetskom tržištu. Pristup arhitektonskom razvoju počinje sa njihovom saradnjom sa jednim od najrespektabilnijih dizajnera osvetljenja, Polom Heningsenom. Zajedno sa Polom Heningsenom, Louis Poulsen brend je kreirao osvetljenje i filozofiju proizvoda sažeo u rečima: funkcija, komfor i ambijent. Ova filozofija se nastavila do današnjih dana, jasno utičući na veoma jednostavan i funkcionalan dizajn proizvoda, sa fokusom na blagostanje ljudi i percepciju veštačkog svetla koje vam pomaže da kreirate jedinstveno osvetljenu sredinu.

Pristup Louis Poulsen brenda osvetljenju leži u veoma striktnoj i beskompromisnoj filozofiji proizvoda zasnovanoj na jednostavnosti. Ne sme biti nikakvih elemenata koji ne služe svrsi osvetljenja. Ovaj pristup proizvodu i veoma jednostavan i diskretan dizajn, idealno se uklapaju u sve tipove arhitekture, kako nove tako i stare, ukrštajući se različitim stilovima kulture. Dizajn proizvoda Louis Poulsen brenda je cenjen radi njegovog jedinstvenog kvaliteta, koji rezultira time da proizvod ostaje savremen godinu za godinom. Louis Poulsen filozofija osvetljenja je renomirana i cenjena širom sveta. Louis Poulsen brend je ponosan na tu činjenicu zbog koje mnogo duguju Polu Heningsenu, koji je inicirao ono što se posle dvadesetih godina prošlog veka razvijalo kroz filozofiju osvetljenja. Esencija njihovog rada jeste kreiranje prijateljskog okruženja, komfornog osvetljenja koje ljude čini lepšim i stvara im sjajnu atmosferu.

PH 80

Louis Poulsen

PH 80

Cena na upit

ANGELS STUDIO

ANGELS STUDIO: Strahinjića Bana 21, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381.11.2910110; +381.64.1281498

RADNO VREME: pon-petak: 12h-20h, subota: 12h-18h

O DISTRIBUTERU ANGELS STUDIO

osvetljenje-louis-poulsen-angels-studio

Angels Studio d.o.o. je osnovan 2007. godine sa idejom da se bavi arhitektonskim projektovanjem i dizajnom, osvetljenjem u arhitekturi, enterijerom i modnim dizajnom...

 

Sledeći osnovnu ideju, studio projektuje i oprema prostore i arhitektonske celine afirmišući vrednosti arhitekture u dnevnim uslovima i arhitekture noću.

Angels Studio je zastupnik svetskih proizvođača rasvete koji svojim vanserijskim proizvodima na internacionalnom tržištu zauzimaju vodeću poziciju. Svoj renome decenijama potvrđuju postavljajući standarde u proizvodnji rasvete, neprekidno pomerajući i sopetvene granice u oblastima konstrukcije, tehnologije, optike i dizajnu rasvetnih tela.


X