Leucos

Priča o brendu Leucos počinje u šezdesetim godinama prošlog veka i dovodi u pitanje istorijske odnose između oblika i materije: to je bila revolucija...

Protagonsti su bili staklo, koje je prvi put izuzeto iz tradicionalnog shvatanja umetnosti i usmereno u apsolutno novom pravcu. Uzimajući u obzir tradiciju, naravno, ali isto tako tragajući za novim materijalima i tehnologijama i razmatrajući serijsku proizvodnju sa dodatom vrednošću dizajna, ponavljanje je postalo multiplikacija lepote i mogućnosti da se ponude resursi kreativnom procesu. Dosledno sa ovim duhom inovacija, kreativni proces dobija sve važniju ulogu i brend postaje simbol stila. U kombinaciji svetla i dizajna definiše se identitet brenda u neograničenim oblicima omogućenih različitošću materijala i evolucijom proizvodnih tehnika. Kompletan univerzum mogućnosti za izražavanje, od dragocenog stakla do novih koncepata materijala spremnih za Leucos.

Kompanija Leucos je osnovana 1962. godine nudeći umetničku kombinaciju starih tehnika obrade stakla i modernog inžinjeringa. Zahvaljujući toj činjenici Leucos je postao renomirani lider savremenog dizajna stakla u osvetljenju. Reputacija brenda sa impresivnim stilom osnažila ga je u celom svetu, pokrivajući kako rezidencijalno, tako i tržište profesionalaca.

Leucos sledi svoju viziju da osvetli najudaljenija, najvažnija i najpopularnija mesta u svetu, uvek poštujući želje ljudi. Leucos je konstantno u interakciji sa internacionalnim tržištem, zato što uzima najbolje iz pravog italijanskog stila i istraživanja funkcionalnosti usmeravajući se na projekte koji apsolutno kompetentno zadovoljavaju ekskluzivne potrebe.

NOVOLUX

Novo Lux Voždovac: Grčića Milenka 83 , 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/344 77 64

RADNO VREME: Pon-Pet: 9 - 20h; Sub: 9 - 17h; Ned: 10 - 14h

www.novolux.rs

O DISTRIBUTERU NOVOLUX

Novolux je osnovan 1990. godine i za ovo vreme izrastao je u lidera u distribuciji i prodaji rasvete.

Zahvaljujući efikasnosti i fleksibilnosti u kombinaciji sa znanjem, iskustvom, novim idejama i profesionalnom pristupu, Novolux je danas firma sa preko 60 zaposlenih, 6 prodajnih salona i savremenim kancelarijskim, izložbenim i magacinskim prostorom. Novolux zastupa ili je diler niza poznatih italijanskih, nemačkih i austrijskih proizvođača rasvete. Taj broj se iz godine u godinu uvećava i proširuje.

Pored rasvete prodajni program se poslednjih godina proširuje na nameštaj i detalje za unutrašnju dekoraciju. Cilj nam je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve za opremanje svoga doma ili radnog prostora.

Kvalitetni materijali, često kombinovani na neobičan, ali harmoničan način, stvoreni su sa kreativnošću najpoznatijih svetskih dizajnera.

Ljubazno i stručno osoblje Novolux-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.


X