LALIQUE

Lalique brend, u svom studiu za dizajn enterijera, u ponudi ima ekskluzivni lični servis za internacionalne klijente, u kom, nalik na Rene Laliquea, Lalique internacionalni dizajn studio stvara i osmišlja sjajne arhitektonske proizvode, poput vrata, panela i lustera. Ovaj studio kombinuje najfiniju tradiciju Lalique brenda, u kombinaciji sa ekspertizom na polju inovacija, kako bi se ostvarili inovativni i izuzetni projekti, protkani renomiranim karakteristikama i kompleksnostima Lalique brenda. Takav način rada, dovodi do kreiranja unikatnih projekata, koji plene savremenim dizajnom, stilom i tehnologijom. U upotrebi su visoko kvalitetni materijali, inovativni princip završne obrade, kao i integrisani sistem osvetljenja. Svaki projekat Lalique brenda odiše kreativnošću, te se sasvim lako uklapa i ulepšava prostor kome je namenjen.

Lalique brend izradu dizajna započinje analizom klijentovog zahteve i želje, koja se sastoji od kreativnog istraživanja, izrade projekta, tehničkog predloga i predloga realizacije. Dizajn studio Lalique brenda radi na projektima širom sveta, u privatnim rezidencijama, jahtama i hotelskim elementima. Lalique Maiston je očaravajuća kolekcija nameštaja i aksesoara, koja je namenjena najluksuznijim i inovativnim enterijerima, koji u sebi sadrže dozu klasike i smelosti. Ova prestižna kolekcija nastala je kao rezultat brilijantne i genijalne saradnje Lalique brenda i renomiranih internacionalnih dizajnera Lady Tina Grin i Pjetro Minjarelli. U njihovim kolekcijama, primetna je slikarska inspiracija koja svoje korene ima u originalnim dizajnima Rene Laliquea, a ova kolekcija to predstavlja u vrhunskim komadima nameštaja i aksesoarima ručne izrade.

Genijalni „Grapes“ dekorativni paneli dekoracija su mnogih proizvoda Lalique brenda. Svaki komad je ručno napravljen od strane fenomenalnih proizvođača stakla, što savršeno prozirnim kristalima daje prefinjen i veličanstven izgled. Harmonija kombinacije grafičkih obilika, koji neverovatno upijaju svetlost i iscrtavaju utapanje očiju, na neki način podsećaju na um koji se utapa u savršenoj poeziji života. Elementi kašmira i dekorativni jastuci protkani staklenim perlama savršeno komplementuju setove sa prelepim motivima, koji su karakteristični za Lalique brend. Dizajn Lady Tine Grin i Pjetra Minjarellia izražen je i naglašen kroz specifični umetnički rad sprecijalizovanih umetnika i majstora iz Italije i Francuske, kao i stručnjaka za Lalique staklo, koji smelo staju iza potpisa „Lalique France“, sa garancijom autentičnosti, kvaliteta i luksuza, tako zaslužujući poštovanje i divljenje čak i onih najzahtevnijih klijenata i obožavalaca širom sveta.

Ključ uspeha Lalique brenda bio je arhitektonski rad Rene Laliquea. Njegov jedinstveni i istančani osećaj za harmoniju i izuzetno majstorstvo primenjenom u tehnikama izrade stakla, dalo mu je mogućnost proizvodnje nekih istinski monumentalnih umetničkih dela. Danas, stotinu godina kasnije, Lalique oživljava ovo arhitektonsko nasleđe i kreira svoj sopstveni studio za dizajn enterijera, gde se kompletno znanje Lalique dizajnera primenjuje na aktuletnim projektima dizajna enterijera. Lalique brend često sarađuje i sa dizajnerima eksterijera i prestižnim brendovima na razvijanju izuzetnih proizvoda koji mogu biti deo savremenih i klasičnih enterijera.

SUN, MOON & STARS

"Sun, Moon & Stars" - Nušićeva: Nušićeva 25, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 62 333 005

www.sunmoon-stars.com

O DISTRIBUTERU SUN, MOON & STARS

Sun, Moon & Stars je ekskluzivni distributer dekorativnih predmeta i kuhinjskog posuđa u Srbiji za najčuvenije svetske kompanije Rosenthal, Swarovski, WMF, Villeroy&Boch, Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe&Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis, Lalique...


Sun, Moon & Stars je lanac luksuznih prodavnica koji posluje u okviru građevinske kompanije Intergradnja Coop, osnovane 1992. godine, specijalizovane za oblast niskogradnje i putarstva. Od 1998. godine proširujući svoju delatnost na oblast trgovine, kompanija postaje zvanični i ekskluzivni distributer za teritoriju SR Srbije vrhunskih proizvoda od najkvalitetnijeg porcelana, kristala i hromiranog čelika najčuvenijih svetskih kompanija Villeroy & Boch, Rosenthal, Swarovski i WMF.

Realizujući profesionalni cilj da Beogradu ponudimo najveći izbor kvalitetnih proizvoda za opremanje domaćinstva, najznačajnijih svetskih proizvođača, plejadi čuvenih brendova priključujemo i Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe & Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis i Lalique.

Od 2008. godine proširujemo delatnost otvaranjem Showroom-a za opremanje hotela, restorana, catering službi i drugih ugostiteljskih objekata (HORECA) ekskluzivnim proizvodima sitnog inventara poznatih gastronomskih kompanija: Villeroy & Boch, Rosenthal, Bernardaud, Christofle, Robbe & Berking, Sambonet, Paderno i drugih.

Danas, Intergradnja Coop ima tri maloprodajna ekskluzivna objekta “Sun, Moon & Stars” u samom centru Beograda, uredjena i opremljena po najvišim svetskim standardima.

Tokom 2011. godine otvorena je i prva specijalizovana luksuzna prodavnica koja na više od 500m² prodajnog prostora nudi vrhunski dizajnirano i visokokvalitetno stono kuhinjsko posuđe i dekorativne predmete najznačajnijih svetskih proizvođača porcelana, kristala, stakla, hromiranog čelika i srebra.


X