Kundalini

Kundalini brend je otpočeo svoje aktivnosti 1996. godine kada je razvijen novi tip lampe koji je bio ekstremno inovativan i sa nečuvenim oblicima svetlosti, simptomatično za snažan identitet i proizvod univerzalnog jezika izražavanja kulture...

Od svog nastanka Kundalini brend je veoma uspešan kako u Italiji, tako i u inostranstvu i jedna je od najpoznatijih kompanija u svom polju delovanja. Kundalini brend je u internacionalnom savremenom dizajnu prepoznat, ne samo kao pionirska kompanija koja razvila nove teme koje je uvela i koje su sada veoma rasprostranjene, nego i kao kompanija koja ima inovativni duh u svom stilu i koja realizuje napredna istraživanja vezana za nove proizvodne tehnologije i nove materijale. Danas je to kompanija sa ogromnim iskustvom, koja je i dalje orijentisana ka identifikaciji najsavremenijih istraživačkih rešenja, uvek originalna i veoma kreativna crpeći inspiraciju iz različitih oblasti: iz prirode, industrijskih pejzaža ili vizuelnih umetnosti, u onome što je savršen spoj funkcionalnosti i emocija. Kundalini brend računa na saradnju u razvoju talenata, renomiranih internacionalnih dizajnera i arhitekata koji dele i podržavaju misiju kompanije.

Evita

Kundalini

Evita

od 805

Abyss

Kundalini

Abyss

od 270

Clover

Kundalini

Clover

od 1.430

NOVOLUX

Novo Lux Voždovac: Grčića Milenka 83 , 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/344 77 64

RADNO VREME: Pon-Pet: 9 - 20h; Sub: 9 - 17h; Ned: 10 - 14h

www.novolux.rs

O DISTRIBUTERU NOVOLUX

Novolux je osnovan 1990. godine i za ovo vreme izrastao je u lidera u distribuciji i prodaji rasvete.

Zahvaljujući efikasnosti i fleksibilnosti u kombinaciji sa znanjem, iskustvom, novim idejama i profesionalnom pristupu, Novolux je danas firma sa preko 60 zaposlenih, 6 prodajnih salona i savremenim kancelarijskim, izložbenim i magacinskim prostorom. Novolux zastupa ili je diler niza poznatih italijanskih, nemačkih i austrijskih proizvođača rasvete. Taj broj se iz godine u godinu uvećava i proširuje.

Pored rasvete prodajni program se poslednjih godina proširuje na nameštaj i detalje za unutrašnju dekoraciju. Cilj nam je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve za opremanje svoga doma ili radnog prostora.

Kvalitetni materijali, često kombinovani na neobičan, ali harmoničan način, stvoreni su sa kreativnošću najpoznatijih svetskih dizajnera.

Ljubazno i stručno osoblje Novolux-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.


X