Kobe

"KOBE, INTERIOR DESIGN" svetski brend kompanije Kobefab International BV, nudi široku kolekciju zavesa i tkanina...

Zaposleni u Kobe brendu poseduju jedinstvenu strast za materijalima i zidnim dekoracijama, te razmatranje inovacija i razvoj visoko-kvalitetnih proizvoda ima ogroman značaj. Već više od 35 godina Kobe brend igra važnu ulogu u sektorima dizajna enterijera i lifestyle-a. Kompanija ima snažnu bazu u Evropi sa kancelarijama u Holandiji, Belgiji, Nemačkoj, Francuskoj, Turskoj i Velikoj Britaniji. Kobe proizvodi se distribuiraju i koriste od strane profesionalnih i krajnjih korisnika i veoma su cenjeni u više od 50 zemalja širom sveta.

Ambicija Kobe dizajnerskog tima je: iznenađenje, zavođenje, inspiracija i inovacija. Kobe brend je autentični holandski enterijer fashion brend sa modernim karakterom i jedinstvenom ličnošću, razvijan sa pažnjom in-house Kobe Design studija, koji se nalazi pri centrali kompanije u Valkesvardu.  Kreativna strast je vodeća snaga Kobe Design tima tokom celog dizajnerskog procesa. Trendovi mode i dizajna enterijera su korišćeni i kombinovani sa tradicionalnim temama, koji zajedno čine najvažnije izvore inspiracije. Boja i dizajn se prvi oblikuju. Nakon toga traže se originalne teme i tehnike proizvodnje. Proizvodi se tkanina koja ispunjava najviše standarde kvaliteta, performansi, izdržljivosti i relevantnosti. Kada su ovi uslovi ispunjeni, nova Kobe tkanina je rođena, tkanina sa jedinstvenim Kobe karakterom.

Osnovan 1976. godine, Kobe brend je jedna od najuspešnijih enterijer fashion kuća na tržištu viših cena. Više od 150 zaposlenih širom Evrope učestvuje svakodnevno u uspehu savremenih brendova tkanina Kobe i Villa. Pristup kompanije svetskom tržištu je takav, da je fokusiran na tržišta krajnjih i profesionalnih korisnika. Vrhunski dizajneri enterijera koriste Kobe i Villa brendove. Kobe brend svoj ugled duguje već spomenutoj kreativnoj strasti sa kojom nastaju jedinstveni enterijeri, posvećenosti u osiguravanju vrhunskog kvaliteta u svim aktivnostima i ambiciji za konstantnim jačanjem odnosa sa partnerima zasnovanim na usluzi, podršci i saradnji. Kobe brend je snažno vezan za svoje partnere sa kojima zajednički deli strast u stvaranju moderno dizajniranih enterijera i posvećen je negovanju ove saradnje i odnosa. Kobe brend veruje u razmenu znanja i iskustva i oslanja se na snagu saradnje na putu zajedničkog uspeha.

POLY DEC d.o.o.

POLY DEC d.o.o.: Požeška 67a, Beograd, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 3059 423

www.polydec.rs

O DISTRIBUTERU POLY DEC d.o.o.

polydec-tapete-tekstil-zavese-dekoracija

Kompanija POLY DEC, sa sedištima i salonima u Beogradu, Podgorici i Banja Luci, specijalizovana je za opremanje, dizajniranje i projektovanje enterijera različitih namena...

 

POLY DEC je ekskluzivni uvoznik i distributer nekih od vodećih svetskih brendova u oblasti dekoracije enterijera. Dugogodišnje iskustvo u radu, tim arhitekata koristi da svojim klijentima osmisli prostor po ličnoj meri i želji, obogaćen najkvalitetnijim materijalima. Bilo da je reč o rezidencijalnim, stambenim ili javnim objektima, cilj je oplemenjen prostor u kome je boravak pravo zadovoljstvo. Zidovi obloženi najfinijim tapetama od svile, lana, trske, kvarca i granita, dvoslojni parketi od najplemenitijih evropskih i egzotičnih vrsta drveta, dekorativni elementi od poliuretana klasičnog ili modernog dizajna, elegantne tkanine od najfinijih prirodnih materijala za zavese, draperije ili tapaciranje nameštaja, samo su deo programa koji je u ponudi. U prijatnom ambijentu POLY DEC salona, ljubazno i stručno osoblje nudi usluge konsaltinga i pomaže u odabiru i kombinovanju različitih materijala kako bi krajnji rezultat zadovoljio želje i potrebe klijenata.

Prilikom projektovanja enterijera, svakom klijentu se pristupa individualno, a rešenja mogu biti moderna, minimalistička, klasična, eklektična, retro ili rustična, ali uvek odmerena i dobro usklađena sa postojećim elementima u prostoru i zahtevima klijenata.

POLY DEC je porodična firma koja je osnovana 2000. godine sa osnovnom idejom da na naše tržište vrati tapete kao dekorativnu oblogu zidova. Dizajn, kao i tehnologija proizvodnje tapeta, su tokom proteklih decenija toliko uznapredovali da se njihovom primenom omogućava niz različitih rešenja na planu atmosfere i originalnosti. Zidovima se na taj način daje nov karakter, dubina, dinamičnost... Izgled zida se može promeniti od veoma jednostavnog do raskošnog i kompleksnog u zavisnosti od želja, ukusa i kreativnosti.

Proizvodi koji upotpunjuju vizuelni koncept zida i savršeno prate zidne obloge su dekorativni elementi od poliuretana, duropolimera i polistirina belgijske kompanije ORAC. Kao savremena zamena za gips, ovi materijali su čvrsti, dugotrajni i pogodni za lako postavljanje. Danas su ORAC kolekcije dovoljne za one koji traže proizvode koji će svaki prostor učiniti udobnim, originalnim i otmenim, jer je asortiman proizvoda širok i kompletan. Kao dodatak različitim ugaonim i ravnim lajsnama, tu su i plafonske rozete, pilastri, stubovi, sokle, niše, pervajzi, konzole, paneli, rasveta... ukratko, sve što će prostoru dati novi izgled za veoma kratko vreme.

Veliki udeo u kreiranju atmosfere prostora predstavljaju i dekorativne tkanine, koje svojom teksturom i volumenom običan prostor pretvaraju u prijatan ambijent. Od mirnog i elegantnog mat ili sjajnog lana, preko sportskog pamuka grubog tkanja, do raskošne i ekstravagantne vezene svile i mekog reljefnog ili glatkog pliša... inspiracija je nepresušna. Odabirom idealne tkanine stvara se mogućnost kreiranja savršene atmosfere u kojoj se oseća pozitivna energija, kreativnost i autorski pečat korisnika. Zavese, draperije, dekorativni jastučići, prekrivači, abažuri, stolnjaci, uz mogućnost kombinovanja sa odgovarajućim trakama, resama ili kićankama, obezbeđuju domu atmosferu ušuškanosti i elegancije.

Da bi san o idealnom prostoru bio potpun, dizajneri italijanske kompanije Margaritelli su proizveli savršen dvoslojni parket. U saradnji sa profesorom Guigliermom Giordanom, pre trideset godina nastao je najpoznatiji od svih brendova parketa - Listone Giordano. Odabir najfinijih specijalno uzgajanih vrsta drveta i završna obrada koja postavlja nove standarde za čvrstoću i prirodan izgled su dobitna kombinacija za postizanje elegancije i visokog kvaliteta enterijera.

Najbolji svetski dizajneri u saradnji sa vrhunskom tehnologijom proizvodnje tapeta, danas omogućavaju da zidovi izgledaju kao da su obučeni u lan, svilu, jutu, bambus, kvarc, granit, pliš... Izbor različitih motiva, završne obrade i teksture, kao i mogućnost postavljanja foto tapeta, zidovima daju nov karakter, dubinu, dinamičnost... Izgled zida se može promeniti od veoma jednostavnog do raskošnog i kompleksnog u zavisnosti od želja, ukusa i kreativnosti. Tapete se mogu postavljati u stambene, rezidencijalne ili javne objekte, poslovne prostore, hotele, restorane, škole, bolnice...

Odabirom idealne tkanine stvara se mogućnost kreiranja savršene atmosfere u kojoj se oseća pozitivna energija, kreativnost i autorski pečat korisnika. Zavese, draperije, zamračivači, dekorativni jastučići, prekrivači, abažuri, stolnjaci, uz mogućnost kombinovanja sa odgovarajućim trakama, resama ili kićankama, obezbeđuju atmosferu ušuškanosti i elegancije, kako u stambenim, tako i u javnim objektima. Za opremanje hotela, postoji poseban program sa svim neophodnim atestima i sertifikatima.


X