Kartell

Vodeća dizajn kompanija Kartell je osnovana 1949. godine od strane Đulija Kastelija, sada vođena od strane Klaudija Lutija i jedan je od simbola italijanskog dizajna širom sveta...

 

Uspešna priča je ispričana kroz neverovatne serije proizvoda – nameštaja, osvetljenja, kućnih aksesoara, koji su postali deo domaćeg pejzaža, da ne spominjemo da su urađeni u saradnji sa aktuelnim dizajnerskim ikonama. Kartell brend sarađuje sa najprestižnijim internacionalnim dizajnerima. Kartell kolekcija je multifunkcionalna, laka za rukovanje i prelepa za izlaganje. Boja, ironija, transparentnost, jedinstveni oblici i igra osećajima sve zajedno čini Kartell proizvode jedinstvenim. Kartell proizvodi su prepoznatljivi u svetu po emocijama koje generišu, trajnosti i neprikosnovenom kvalitetu.

Trenutna evolucija sa upotrebom plastike i eksperimentisanjem sa novim tehnologijama i procesima je fundamentalna za Kartell brend, koji uvek stremi ka inovacijama funkcionalnih performansi i estestskih kvaliteta svojih proizvoda. Kao rezultat trenutnih istraživanja potpuno nove osobine su dodate plastici, kao što su satenski finiš, transparencija, fleksibilnost, otpornost na atmosferske prilike, mekoća i dodir, i iznenađujuće i specijalne boje. U nameri da bude u isto vreme praktična i funkcionalna, Kartell plastika je takođe senzualna i precizna i radikalno transformiše percepciju plastike od običnog funkcionalnog predmeta do istinski luksuznog proizvoda. Kartelov know-how sadrži inovacije isforsirane do krajnjih granica, što omogućava dizajnerima da izraze svoju kreativnost sa novim tehnologijama i materijalima u cilju kreiranja prave “industrijske revolucije” unutar kompanije.

Kartell brend danas ima otvorenih 130 samostalnih prodavnica, 250 prodavnica tipa shop-in-shops i 2500 maloprodajnih partnera, ali cilj je još više proširiti aktivnosti širom planete. Strategija Kartella je rastuće učešće u multibrend kanalima prodaje kako bi se internacionalno tržište pokrilo na što uniformisaniji način.

Kolekcija je ogromna i raznovrsna tako da se može podeliti na linije dizajna specifičnih sektora proizvoda što se već dešava sa linijom Kartell Lights. Ostale tematske kolekcije su: Kartell Soft (tapacirana i udobna sedišta), Kartell Gifts (akseoari i ornamenti, cash&carry pokloni), Kartell à la Mode (fashion aksesoari – obuća i torbe) i Kartell by Laufen (nameštaj za kupatilo).

Ge

Kartell

Ge

od 191

Cindy

Kartell

Cindy

od 195

NOVOLUX

Novo Lux Voždovac: Grčića Milenka 83 , 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/344 77 64

RADNO VREME: Pon-Pet: 9 - 20h; Sub: 9 - 17h; Ned: 10 - 14h

www.novolux.rs

O DISTRIBUTERU NOVOLUX

Novolux je osnovan 1990. godine i za ovo vreme izrastao je u lidera u distribuciji i prodaji rasvete.

Zahvaljujući efikasnosti i fleksibilnosti u kombinaciji sa znanjem, iskustvom, novim idejama i profesionalnom pristupu, Novolux je danas firma sa preko 60 zaposlenih, 6 prodajnih salona i savremenim kancelarijskim, izložbenim i magacinskim prostorom. Novolux zastupa ili je diler niza poznatih italijanskih, nemačkih i austrijskih proizvođača rasvete. Taj broj se iz godine u godinu uvećava i proširuje.

Pored rasvete prodajni program se poslednjih godina proširuje na nameštaj i detalje za unutrašnju dekoraciju. Cilj nam je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve za opremanje svoga doma ili radnog prostora.

Kvalitetni materijali, često kombinovani na neobičan, ali harmoničan način, stvoreni su sa kreativnošću najpoznatijih svetskih dizajnera.

Ljubazno i stručno osoblje Novolux-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.


X