IMPLEXIONS

implexions-dekor-aksesoar

Implexions je uspešan brend kompanije PACT Technologies Consulting & Trading GmbH. PACT je osnovan 2003. godine u Insbruku, glavnom gradu Tirola – austrijske pokrajne...

 

Procena, izbor i implementacija novih tehnologija bila je ključ brzog uspeha. PACT je sistem provajder i ekspert u procesiranju plastičnih materijala, kao i metala. PACT kompanija nudi individualna rešenja u poslovnom sektoru izloga i enterijera prodavnica. 2008. godine PACT je registrovao trgovačku marku IMPLEXIONS. Ovo ime stoji iza vrhunskih modernih objekata koji fasciniraju kupce širom sveta. Implexions predstavlja dizajn koji je inspirisan prirodom. Jednostavno su preuzeli primer iz prirode koja je kreirala inkluziju u ćilibaru pre million godina. Cilj brenda Implexions je da reprodukuju ovaj divan efekat letećih objekata, baš kao u ćilibaru, na kompletan novo-dizajniran material.

Implexions brend je razvio jedinstvenu tehnologiju koja je omogućila precizno ugrađivanje SWAROWSKI kristala u pleksiglas visokog kvaliteta bez ikakvih šavova i mehurića; fascinantna iluzija plutajućih i svetlucavih oblika i elemenata se ostvarila. Fenomenalna kombinacija prirode i dizajna; predivan svetlosni efekat iznenađuje i očarava sva čula. Bez obzira da li je vaš izbor classy-elegantan, moderno-kreativan, ili eksperimentalno-bizaran, Implexions pleksiglas nosi veoma specijalnu dušu. Sa dizajnom proizvoda,  Implexions brend veoma lako od svake prostorije možete napraviti glamurozni kutak, u domu, u kancelariji i ostalim poslovnim prostorima. Dizajnirani Implexions proizvodi su ubedljivo najizdržljiviji i najtrajniji lepotani na tržištu kućni aksesoara. Oni su kompletno imuni na niske temperature i vlagu i posle mnogo vremena oni i dalje izgledaju kao novi, bez imalo izgubljene boje. Precizni kristali ostaju sačuvani zauvek unutar pleksiglas kućišta. Implexions asortiman nudi kućni aksesoar namenjen svim ukusima bez obzira da li tražite classy ili vanvremenski enterijer. Količina ugrađenih kristala može varirati između 2 i više od 60.000 po proizvodu.

FUSION

IMPLEXIONS

FUSION

od 23.040 rsd

SUN, MOON & STARS

"Sun, Moon & Stars" - Nušićeva: Nušićeva 25, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 62 333 005

www.sunmoon-stars.com

O DISTRIBUTERU SUN, MOON & STARS

Sun, Moon & Stars je ekskluzivni distributer dekorativnih predmeta i kuhinjskog posuđa u Srbiji za najčuvenije svetske kompanije Rosenthal, Swarovski, WMF, Villeroy&Boch, Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe&Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis, Lalique...


Sun, Moon & Stars je lanac luksuznih prodavnica koji posluje u okviru građevinske kompanije Intergradnja Coop, osnovane 1992. godine, specijalizovane za oblast niskogradnje i putarstva. Od 1998. godine proširujući svoju delatnost na oblast trgovine, kompanija postaje zvanični i ekskluzivni distributer za teritoriju SR Srbije vrhunskih proizvoda od najkvalitetnijeg porcelana, kristala i hromiranog čelika najčuvenijih svetskih kompanija Villeroy & Boch, Rosenthal, Swarovski i WMF.

Realizujući profesionalni cilj da Beogradu ponudimo najveći izbor kvalitetnih proizvoda za opremanje domaćinstva, najznačajnijih svetskih proizvođača, plejadi čuvenih brendova priključujemo i Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe & Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis i Lalique.

Od 2008. godine proširujemo delatnost otvaranjem Showroom-a za opremanje hotela, restorana, catering službi i drugih ugostiteljskih objekata (HORECA) ekskluzivnim proizvodima sitnog inventara poznatih gastronomskih kompanija: Villeroy & Boch, Rosenthal, Bernardaud, Christofle, Robbe & Berking, Sambonet, Paderno i drugih.

Danas, Intergradnja Coop ima tri maloprodajna ekskluzivna objekta “Sun, Moon & Stars” u samom centru Beograda, uredjena i opremljena po najvišim svetskim standardima.

Tokom 2011. godine otvorena je i prva specijalizovana luksuzna prodavnica koja na više od 500m² prodajnog prostora nudi vrhunski dizajnirano i visokokvalitetno stono kuhinjsko posuđe i dekorativne predmete najznačajnijih svetskih proizvođača porcelana, kristala, stakla, hromiranog čelika i srebra.


X