HUGO BOSS

hugo-boss-fashion-moda-brend

Hugo Boss je nemačka modna i lifestyle kuća sa bazom u Metzingenu, specijalizovana za vrhunsku mušku i žensku garderobu...


Osnivač je bio Hugo Boss (1885-1948), koji je započeo posao 1924. godine, i po njemu kompanija i danas nosi ime. Danas, globalni džin Hugo Boss je najprepoznatljiviji po muškim odelima, i jedan je od najcenjenijih brendova na tom polju u svetu, gde je prisutan sa više od 600 prodajnih objekata u 108 zemalja. Od osnivanja, kuća je prešla put od proizvodnje radne odeće, do početka proizvodnje odela '60, i lansiranja brenda Boss 1970. 1991, većinu akcija kompanije kupila je italijanska modna grupa Marzotto SpA, i, pod njihovim vođstvom, počeo je da se razvija raznovrsniji i više mladalački orjentisan Hugo brend, kao i sofisticirani Baldessarini.

Boss je danas pod rukovodstvom dizajnera Lothar Reiff-a, koji od 1998. predvodi Boss Selection (odela), Boss Black (glavna linija), Boss Orange (urbani stil) i Boss Green (sportski stil). 2000. je uvedena i ženska linija koja je takođe dostupna u Black, Green, Orange i Hugo stilovima. Hugo Boss je u ranoj fazi razvoja brenda usvojio pravilo da povezuje svoju garderobu sa glamuroznim muškim sportovima, kao što je bio njihov pionirski ugovor sa Porche-om (1971), Davis Cup-om (1988), AC Milan (1995) i Chelsea FC (2004). Danas, pored garderobe, od ovog brenda je dostupan i veliki izbor modnih dodataka, naočara za sunce i mirisa.

MOVEM FASHION

HUGO BOSS - Sava Centar: Milentija Popovića 9, 11070 Novi Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 3111 893

RADNO VREME: ponedeljak - petak 10:00 – 20:00h; subota 10:00 – 16:00h

www.movem.rs

O DISTRIBUTERU MOVEM FASHION

Movem je oficijalni franšizni partner HUGO BOSS-a i italijanskih brendova CANALI i TRUSSARDI...

Počeli smo sa radom 1997. godine kao multibrand radnja u Sava Centru, sa jasnim ciljem da uspostavimo novi način izbora i plasmana najkvalitetnije garderobe na tržištu.

U leto 2001.godine Movem postaje oficijalni franšizni partner HUGO BOSS-a, otvaranjem prve mono brand radnje u Beogradu. Kao i bilo koji BOSS shop na svetu, BOSS Store Beograd u ponudi ima linije BOSS Man (Black Label), BOSS Orange, BOSS Green i BOSS Selection, a od 2006.godine i celokupan ženski program.

Na tragu daljeg razvoja, 2009. godine postajemo i oficijelni partner renomiranog italijanskog brenda CANALI, koji je sinonim za prefinjenost i kvalitet italijanske krojačke tradicije, kao i distributer urbanog italijanskog brenda TRUSSARDI, poznatog po svojoj praktičnosti i stilu.

Sve ove godine Movem je rastao razvijao se i dobijao nove članove, stvarajući tako tim koji će nastaviti porodičnu tradiciju. Danas je Movem Fashion jedna od vodećih kompanija u premium segmentu modne garderobe u Srbiji.

Priča o uspehu koji pazljivo gradimo je u toku!

Povezane teme

X