HERMES

hermes-dekor-porcelan

Hermès International S.A., Hermes of Paris, ili jednostavno Hermes, je francuski proizvođač dragocenih i luksuznih predmeta, osnovan 1837.godine...


Danas je njihova proizvodnja usmerena na kreiranje predmeta od kože, aksesoara, parfema, luksuznih dobara i ready to wear kolekcija. Njihov logo, Duc kočija sa konjima je isti još od 1950ih godina, kada je prvi put iskorišćen.

Poznat po svojim ekskluzivnim šalovima i klasičnim Kelly i Birkin torbama, Hermes je dugotrajni luksuzni brend, prepoznatljiv po svojoj kvalitetnoj izradi, eleganciji i istoriji koja stoji iza svakog predmeta koji kreira. Hermes brend je dostigao izvanredne finansijske rezultate kako ima brojne i lojalne klijente širom sveta. Ova francuska modna imperija je savršeni pokazatelj šta to jedan brend mora da poseduje kako bi se izdigao iz mora drugih i postojao više od 150 godina, kao oličenje luksuza i stila.

Hermes brend je oduvek za cilj imao da bude najluksuzniji i najvredniji svetski brend, a svoju visoku poziciju na tržištu i u industriji luksuza iznova i iznova potvrđuju veličanstvenim predmetima koje predstavlja na veoma interesantne načine. Hermes je davno prestao da bude samo modni brend i proširio je svoje poslovanje u mnoge druge aspekte života. Naravno, u svakom Hermes proizvodu ogleda se prefinjena ručna izrada i kvalitet, koji odaju poštu bogatom nasleđu i istoriji ovog brenda.

Kao bez sumnje jedan od najjačih brendova, Hermes brend je svoju snagu pokazao i dokazao tokom svih 150 godina postojanja. Njihov rast i razvoj traju od samog osnivanja, kako oni predstavljaju predmete koji su više od obične visoke mode i više od običnog vrhunskog dizajna. Svojim inovativnim novim kolekcijama, oni osvajaju nove teritorije, odgovaraju na sve zahteve novog tržišta i lagano pobeđuju svakog konkurenta.

Pored proizvoda koji su oličenje elegancije, stila i kvaliteta, ono što Hermes čini tako snažnim brendom je njihova sposobnost da osvoje svoje klijente i učine ih lojalnim. Ovaj brend je vanvremenski, kako od samog starta koristi iste fontove, logo, pakovanje – u kombinaciji sa inovativnim dizajnima i materijalima. Može se potvrditi da će Hermes brend zauvek biti ikona u svetu mode, luksuza i najzahtevnijeg tržišta sveta.

SUN, MOON & STARS

"Sun, Moon & Stars" - Nušićeva: Nušićeva 25, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 62 333 005

www.sunmoon-stars.com

O DISTRIBUTERU SUN, MOON & STARS

Sun, Moon & Stars je ekskluzivni distributer dekorativnih predmeta i kuhinjskog posuđa u Srbiji za najčuvenije svetske kompanije Rosenthal, Swarovski, WMF, Villeroy&Boch, Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe&Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis, Lalique...


Sun, Moon & Stars je lanac luksuznih prodavnica koji posluje u okviru građevinske kompanije Intergradnja Coop, osnovane 1992. godine, specijalizovane za oblast niskogradnje i putarstva. Od 1998. godine proširujući svoju delatnost na oblast trgovine, kompanija postaje zvanični i ekskluzivni distributer za teritoriju SR Srbije vrhunskih proizvoda od najkvalitetnijeg porcelana, kristala i hromiranog čelika najčuvenijih svetskih kompanija Villeroy & Boch, Rosenthal, Swarovski i WMF.

Realizujući profesionalni cilj da Beogradu ponudimo najveći izbor kvalitetnih proizvoda za opremanje domaćinstva, najznačajnijih svetskih proizvođača, plejadi čuvenih brendova priključujemo i Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe & Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis i Lalique.

Od 2008. godine proširujemo delatnost otvaranjem Showroom-a za opremanje hotela, restorana, catering službi i drugih ugostiteljskih objekata (HORECA) ekskluzivnim proizvodima sitnog inventara poznatih gastronomskih kompanija: Villeroy & Boch, Rosenthal, Bernardaud, Christofle, Robbe & Berking, Sambonet, Paderno i drugih.

Danas, Intergradnja Coop ima tri maloprodajna ekskluzivna objekta “Sun, Moon & Stars” u samom centru Beograda, uredjena i opremljena po najvišim svetskim standardima.

Tokom 2011. godine otvorena je i prva specijalizovana luksuzna prodavnica koja na više od 500m² prodajnog prostora nudi vrhunski dizajnirano i visokokvalitetno stono kuhinjsko posuđe i dekorativne predmete najznačajnijih svetskih proizvođača porcelana, kristala, stakla, hromiranog čelika i srebra.


X