GUESS

 
guess-moda-cipele-cizme-torbe-zenska-kolekcija-luksuz
GUESS brend karakteriše glamur, luksuz, kultne cipele, torbe i čizme koje su savršene za noćne izlaske...

 

GUESS devojka je rock muza sa glamuroznom muzičkom inspiriacijom...

Akcenat stavlja na eklektičan i stylish look. GUESS momak je Rock Dandy sa ultra-cool, nekonvencionalnom garderobom. Buntovništvo je light motiv njihove odeće ove sezone bez obzira na to da li je u priliku svakodnevno izdanje ili odlazak u clubbing!

INNOVATIONS
Mix & Match je glavni koncept nadolazeće kolekcije brenda GUESS JEANS za sezonu proleće/leto 2014. sa akcentom na velikom izboru materijala i rokenrolom inspirisanoj paleti boja za nju i njega. Proleće će biti u znaku bajkerskog stila u kombinaciji sa kontrastnim super rastegljivim materijalima. Plišane tkanine odlično se slažu sa tamnijim denim komadima. Za leto, Guess jeans u prvi plan ističe efekte poderane kože i printovanog denima kako u liniji pantalona tako i u gornjim delovima. Drugi važan koncept će biti laserski vezeno i izbeljeno indigo platno! Muška linija je inspirisana rokenrol ikonama i njihovom odećom. Biker jakne su restilizovane u dvostrukim tkaninama - kombinacijama kao što su eko-koža sa pamukom ili teksas obložen pamukom.

KEY WASHES AND FINISHES
Metallic će biti pravi statement u ženskoj liniji Guess-a. Dosta šljokica i sprejem tretiran jeans dominiraće casual modnom scenom ovog proleća. Za leto očekuje vas efekat isušene kože u teksturama! Kompletan koncept denima inspirisan je vintage poderanim detaljima.

COLOUR TRENDS
U delu kolekcije primerenijem prolećnoj sezoni od boja za dame su zastupljene crvena, crna, siva, pink, zelena kao i bakarni tonovi. U letnjem delu tu su indigo plava i bela. U muškom delu kolekcije primetna je igra tamnih i svetlih tonova. Zift crna uz dosta belih, sivih ili crvenih detalja.

FASHION COMPANY

FASHION COMPANY: Bulevar Mihaila Pupina 115b, 11070 Novi Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 35 32 555

www.fashioncompany.rs

O DISTRIBUTERU FASHION COMPANY

 fashion-company-beograd-fashion-friends

Fashion Company je kompanija u Srbiji, koja se bavi modom, modnom maloprodajom i veleprodajom u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Hrvatskoj...


Fashion Company ima preko 60 svojih maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu (Crna Gora, Makedonija, Hrvatska). Brendovi koje Fashion Company zastupa pripadaju klasi svetski poznatih modernih urbanih brendova kao što su: Diesel, Levi's, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Replay, Timberland, Camper, Cesare Paciotti, Bata, Liu Jo, Guess, Desigual, NZA New Zealand, Gaudi, Paciotti 4US, Maison Scotch, UGG@Australia i mnogih drugih.

Specifičnost poslovanja Fashion Company jeste ponuda široke lepeze odevnih proizvoda, obuće i aksesoara, zrela maloprodaja, poznati svetski brendovi i geografski različite, ali uvek premium lokacije na kojima posluje.

Misija

Misija Fashion Company je da omogući potrošačima da kroz brendove koje zastupaju izraze svoj lični stil, da se prilikom posete maloprodaji ispune novom energijom i da dožive pozitivno i prijatno iskustvo sa Fashion Company.

Naš zaštitni znak

„Mašta izvan granica“ - ovo je pravi primer kako se stvaraju sopstvene vrednosti.

Ime Fashion Company

Naziv Fashion Company opisuje odnos prema selekciji brendova koje zastupaju, ljudima, potrošačima i životnoj sredini. Estetika i visok standard kao životni stil su utkani u svaku poru njihovog odnosa prema radu i okolini.

Stil rukovođenja kompanijom

"Sloboda unutar zadatih okvira". Svaki od brendova uživa visok stepen autonomije, ali i odgovornosti kako bi sačuvao kreativnu slobodu uz primenu globalne strategije. Ono čemu Fashion Company teži je nedvosmislena i jasna slika kompanije ka potrošačima, kao i strateško pozicioniranje na tržištu. Na nivou Fashion Company su postavljene jasne smernice po kojima posluju svi njihovi saradnici. Pružaju visok nivo „back office“ usluga maloprodaji i veleprodaji koje su efikasnije kada se operacije sprovode na zajedničkom nivou.

Povezane teme

X