Fabbian

Fabbian Illuminazione je prestižna kompanija, koja je osnovana 1961. godine kao preduzeće za proizvodnju rasvete za stambene i javne prostore...

Ovaj aspekt zajedno sa tradicijom i kvalitetom je uvek bio evidentan u proizvodu, sa rezultatom da je kompanija postepeno stekla međunarodna priznanja.

Rezultati koje je Fabbian brend postigao tokom kontinuiranog istraživanja i rada, za cilj su imali prepoznavanje i interpretaciju zahteva tržišta, kao i kreiranje preciznih marketing politika i strategija.

Fabbian brend svoje središte ima u severoistočnoj Italiji, gde proizvodi sve komponente u svojim veoma dobro i moderno opremljenim poslovnim jedinicama, dajući posebni pečat novim modernim dizajnerskim trendovima, kroz bogatu ponudu stilova i upotrebu napredne proizvodne tehnologije. Fabbian brend novi koncept ideja tumači u saradnji sa internacionalnim arhitektama i dizajnerima, dok su istraživanje i dizajn sprovedeni od strane tima visoko kvalifikovanih eksperata, uz upotrebu najsavremenijih kompjuterizovanih procesa i sistema kontrole.

Kroz profesionalnu i stručnu mrežu dilera širom sveta, iskustvo uvek dovodi do usavršavanja specifičnih tehnologija, formiranja filozofije proizvodnje, koja se od istraživanja ne može razdvojiti, kao i konstrukcionih metoda. Fabbian brend je komercijalno prisutan na italijanskom, ali i evropskom i azijskom tržištu, preko intrigantne mreže zastupnika i maloprodajnih prodavaca, kao i sestara kompanija u Sjedinjenim Američkim Državama i Brazilu.

Krucijalni deo proizvoda Fabbian brenda su pouzdane komponente. Konstrukcija, montaža i žičenje proizvoda pažljivo se sprovodi i proverava u svakoj fazi proizovdnog ciklusa, u cilju dobijanja interesantnih i inovativnih proizvoda koji su u skladu sa predviđenim propisima o bezbednosti. Fabbian brend proizvodi ispunjavaju strogo propisane zahteve kvalifikovane sertifikacione organizacije. Kompanija poseduje UNI EN ISO 9001 sertifikat. Fabbian brend obezbeđuje post prodajnu uslugu, reagujući hitnim i adekvatnim odgovorima svim potrošačima sa ciljem pronalaženja najboljeg rešenja za proizvod koji je u pitanju, kroz efektivan servis rezervnih delova i detaljne dokumentacije. 

Kompanija Novo Lux je ovlašćeni distributer za Srbiju za proizvode firme Fabbian Illuminazione. Novo Lux saloni se nalaze u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. 

Twirl

Fabbian

Twirl

od 670

NOVOLUX

Novo Lux Voždovac: Grčića Milenka 83 , 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/344 77 64

RADNO VREME: Pon-Pet: 9 - 20h; Sub: 9 - 17h; Ned: 10 - 14h

www.novolux.rs

O DISTRIBUTERU NOVOLUX

Novolux je osnovan 1990. godine i za ovo vreme izrastao je u lidera u distribuciji i prodaji rasvete.

Zahvaljujući efikasnosti i fleksibilnosti u kombinaciji sa znanjem, iskustvom, novim idejama i profesionalnom pristupu, Novolux je danas firma sa preko 60 zaposlenih, 6 prodajnih salona i savremenim kancelarijskim, izložbenim i magacinskim prostorom. Novolux zastupa ili je diler niza poznatih italijanskih, nemačkih i austrijskih proizvođača rasvete. Taj broj se iz godine u godinu uvećava i proširuje.

Pored rasvete prodajni program se poslednjih godina proširuje na nameštaj i detalje za unutrašnju dekoraciju. Cilj nam je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve za opremanje svoga doma ili radnog prostora.

Kvalitetni materijali, često kombinovani na neobičan, ali harmoničan način, stvoreni su sa kreativnošću najpoznatijih svetskih dizajnera.

Ljubazno i stručno osoblje Novolux-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.


X