EIJFFINGER

Eijffinger je brend koji inspiriše beskrajnim mogućnostima kroz kolekcije tapeta i materijala, koje će iz vas izvući ono najbolje...

 

Eijffinger brend je konverter, uvoznik, izvoznik i distributer na području tkanina za enterijere (zavese) i zidnih dekoracija (tapete). Eijffinger brend u svom sopstvenom studiju dizajnira i razvija široku paletu zavesa i meblštofova, tapeta, smart tapeta, vinilskih zidnih dekoracija i kombinacija tapeta/tkanina. Eijffinger brend kao dobavlljač  širokog asortimana proizvoda, pogodnih kako za krajnjeg tako i za profesionalnog kupca, uživa veliko poverenje u sektorima ugostiteljstva, projektovanja i proizvodnje. Naglasak je na proizvodima vrhunskog kvaliteta sa svežim i dekorativnim izgledom. Eijffinger kolekcije pokrivaju širok spektar, uglavnom usmeren na određene grupe. Na primer kolekcije mebl štofa usmerene su na industriju nameštaja i mebla, kolekcije zavesa usmerene su na uređenje enterijera i dekorativni biznis, kolekcije tapeta usmerene su na prodavnice boja i tapeta, a projektne kolekcije tkanina na projekte i prodavnice opreme.

Osnovan 1875. godine Eiijffinger brend je postao internecionalni kreator  zidnih dekoracija i tkanina. Eijffinger brend je otpočeo sa prodajom u Hagu, gde su proizvodi za enterijer, kao što su tapete i dodaci, isporučivani višim klasama. Uskoro je kombinacija unikatnih tapeta, pouzdane usluge, izvanrednog kvaliteta i široke distribucije rezultirala impresivnim tržišnim učešćem. Tokom poslednjih 135 godina Eijffinger brend je preživeo svetske ratove, različite ekonomske krize i podigao “uradi sam” tržište. Tokom tog vremena Eijffinger brend je kontinuirano razvijao ekskluzivne i iznenađujuće kolekcije koje su obezbeđivale različit i karakterističan enterijer dekorisan posebno za svakog pojedinca. U Eijffingerovom sopstvenom kreativnom studiju najbolji industrijski dizajneri razvijaju nove kolekcije tapeta i materijala. Zbog toga je Eijffinger brend lider u svetu u oblasti dekoracije enterijera. Njhova kreativnost i inovativnost u dizajnu, bojama i materijalima postala je glavna snaga, pa su im proizvodi zasluženo dostupni i distribuiraju se u više od 90 zemalja.

POLY DEC d.o.o.

POLY DEC d.o.o.: Požeška 67a, Beograd, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 3059 423

www.polydec.rs

O DISTRIBUTERU POLY DEC d.o.o.

polydec-tapete-tekstil-zavese-dekoracija

Kompanija POLY DEC, sa sedištima i salonima u Beogradu, Podgorici i Banja Luci, specijalizovana je za opremanje, dizajniranje i projektovanje enterijera različitih namena...

 

POLY DEC je ekskluzivni uvoznik i distributer nekih od vodećih svetskih brendova u oblasti dekoracije enterijera. Dugogodišnje iskustvo u radu, tim arhitekata koristi da svojim klijentima osmisli prostor po ličnoj meri i želji, obogaćen najkvalitetnijim materijalima. Bilo da je reč o rezidencijalnim, stambenim ili javnim objektima, cilj je oplemenjen prostor u kome je boravak pravo zadovoljstvo. Zidovi obloženi najfinijim tapetama od svile, lana, trske, kvarca i granita, dvoslojni parketi od najplemenitijih evropskih i egzotičnih vrsta drveta, dekorativni elementi od poliuretana klasičnog ili modernog dizajna, elegantne tkanine od najfinijih prirodnih materijala za zavese, draperije ili tapaciranje nameštaja, samo su deo programa koji je u ponudi. U prijatnom ambijentu POLY DEC salona, ljubazno i stručno osoblje nudi usluge konsaltinga i pomaže u odabiru i kombinovanju različitih materijala kako bi krajnji rezultat zadovoljio želje i potrebe klijenata.

Prilikom projektovanja enterijera, svakom klijentu se pristupa individualno, a rešenja mogu biti moderna, minimalistička, klasična, eklektična, retro ili rustična, ali uvek odmerena i dobro usklađena sa postojećim elementima u prostoru i zahtevima klijenata.

POLY DEC je porodična firma koja je osnovana 2000. godine sa osnovnom idejom da na naše tržište vrati tapete kao dekorativnu oblogu zidova. Dizajn, kao i tehnologija proizvodnje tapeta, su tokom proteklih decenija toliko uznapredovali da se njihovom primenom omogućava niz različitih rešenja na planu atmosfere i originalnosti. Zidovima se na taj način daje nov karakter, dubina, dinamičnost... Izgled zida se može promeniti od veoma jednostavnog do raskošnog i kompleksnog u zavisnosti od želja, ukusa i kreativnosti.

Proizvodi koji upotpunjuju vizuelni koncept zida i savršeno prate zidne obloge su dekorativni elementi od poliuretana, duropolimera i polistirina belgijske kompanije ORAC. Kao savremena zamena za gips, ovi materijali su čvrsti, dugotrajni i pogodni za lako postavljanje. Danas su ORAC kolekcije dovoljne za one koji traže proizvode koji će svaki prostor učiniti udobnim, originalnim i otmenim, jer je asortiman proizvoda širok i kompletan. Kao dodatak različitim ugaonim i ravnim lajsnama, tu su i plafonske rozete, pilastri, stubovi, sokle, niše, pervajzi, konzole, paneli, rasveta... ukratko, sve što će prostoru dati novi izgled za veoma kratko vreme.

Veliki udeo u kreiranju atmosfere prostora predstavljaju i dekorativne tkanine, koje svojom teksturom i volumenom običan prostor pretvaraju u prijatan ambijent. Od mirnog i elegantnog mat ili sjajnog lana, preko sportskog pamuka grubog tkanja, do raskošne i ekstravagantne vezene svile i mekog reljefnog ili glatkog pliša... inspiracija je nepresušna. Odabirom idealne tkanine stvara se mogućnost kreiranja savršene atmosfere u kojoj se oseća pozitivna energija, kreativnost i autorski pečat korisnika. Zavese, draperije, dekorativni jastučići, prekrivači, abažuri, stolnjaci, uz mogućnost kombinovanja sa odgovarajućim trakama, resama ili kićankama, obezbeđuju domu atmosferu ušuškanosti i elegancije.

Da bi san o idealnom prostoru bio potpun, dizajneri italijanske kompanije Margaritelli su proizveli savršen dvoslojni parket. U saradnji sa profesorom Guigliermom Giordanom, pre trideset godina nastao je najpoznatiji od svih brendova parketa - Listone Giordano. Odabir najfinijih specijalno uzgajanih vrsta drveta i završna obrada koja postavlja nove standarde za čvrstoću i prirodan izgled su dobitna kombinacija za postizanje elegancije i visokog kvaliteta enterijera.

Najbolji svetski dizajneri u saradnji sa vrhunskom tehnologijom proizvodnje tapeta, danas omogućavaju da zidovi izgledaju kao da su obučeni u lan, svilu, jutu, bambus, kvarc, granit, pliš... Izbor različitih motiva, završne obrade i teksture, kao i mogućnost postavljanja foto tapeta, zidovima daju nov karakter, dubinu, dinamičnost... Izgled zida se može promeniti od veoma jednostavnog do raskošnog i kompleksnog u zavisnosti od želja, ukusa i kreativnosti. Tapete se mogu postavljati u stambene, rezidencijalne ili javne objekte, poslovne prostore, hotele, restorane, škole, bolnice...

Odabirom idealne tkanine stvara se mogućnost kreiranja savršene atmosfere u kojoj se oseća pozitivna energija, kreativnost i autorski pečat korisnika. Zavese, draperije, zamračivači, dekorativni jastučići, prekrivači, abažuri, stolnjaci, uz mogućnost kombinovanja sa odgovarajućim trakama, resama ili kićankama, obezbeđuju atmosferu ušuškanosti i elegancije, kako u stambenim, tako i u javnim objektima. Za opremanje hotela, postoji poseban program sa svim neophodnim atestima i sertifikatima.


X