Darko Kostić kolekcije

darko-kostic-dizajner-visoka-moda-haljina-vencanica

Naš poznati kreator Darko Kostić, se u ovoj kolekciji vešto poigrao sa stilovima i oblicima, a pre svega je ostao dosledan sebi, uvek inovativan sa naglašenom notom avangarde...

 

Nova kolekcija Darka Kostića inspirisana je formom cveća, raznolikošću bašte i baštenskih staza, pejzažne arhitekture... U kolekciji se oslikava jak uticaj boho romantike, a odiše gotovo candy look-om.

“Hi(p)steric Rose” budi asocijacije na nežno, ženstveno i pomalo lucidno... Modeli su izrađeni od svile, svilenog voala i svilenog brokata, a odlikuju se potpunim odsustvom boja. Vezovi i splet najrazličitijih tehnika aplikovanja doveli su do nestajanja šavova i formi, koje na ženskom telu deluju potpuno vazdušasto.

Cela kolekcija je ekskluzivni ručni rad! Svaki detalj, cvet, ornament ili buket, urađen je sa najvećom mogućom pažnjom od strane studija Darka Kostića, koji je na ovu kolekciju izuzetno ponosan. Pojedini komadi su apsolutni unikat - praktično ih je nemoguće izraditi u istoj formi. Kolekciju čini 27 silueta, 14 komada nakita i 7 ručno rađenih komada nakita za glavu.

DARKO KOSTIĆ atelje

Darko Kostić Atelje: Strahinjića Bana 61, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011 2622126

O DISTRIBUTERU DARKO KOSTIĆ atelje

 
darko-kostic-dizajner-visoka-moda
Darko Kostić je domaći dizajner koji dizajnira visoku modu i stilista je za najeminentije osobe iz kulturnog i javnog života u Srbiji i Crnoj Gori...


Darko Kostić je rođen 1980. godine u Beogradu, gde je završio školu za tekstil. Prvi put je predstavio svoj rad na Beogradskoj nedelji mode u oktobru 1999. godine. Od tada je redovni učesnik manifestacije i njegove kolekcije su dva puta do sada zatvarale Beogradsku nedelju mode, najprestižniju manifestaciju na domaćoj sceni.
 
2002. godine, Darko Kostić je započeo saradnju sa Di Fashion kompanijom, kao dizajner Exception Ateljea. Njegova kolekcija "Where Dragons Fly" predstavljena je u Srbiji, Crnoj Gori i u Milanu u maju 2003. godine. Darko Kostić je jedini domaći dizajner koji dizajnira visoku modu i stilista je za najeminentije osobe iz kulturnog i javnog života u Srbiji i Crnoj Gori.


X