Com.P.Ar

COM.P.AR brend je osnovan 1984. godine, a tokom vremena je postao značajna proizvodna kompanija i važan faktor na tržištu dopunskog asortimana nameštaja...

 

COM.P.AR. je mlada i dinamična kompanija koja zna kako da kobinuje, tokom svih ovih godina, iskustvo, podsticaje i različite ideje, uvek u cilju srećnog zajedništva inovativnog dizajna i funkcionalnosti proizvoda.

COM.P.AR brend najpreciznije moguće prenosi zahteve tržišta sa varijetetom sugestija i završnih obrada, kreirajući proizvod sa čistim i jasnim linijama, dizajnirajući ga od kvalitetnih materijala tako da veoma lako može da se instalira. Povoljna cena, isporuka na vreme i asistencija svakom kupcu kompletira korporativne ciljeve kompanije u pogledu nacionalne i međunarodne ekspanzije proizvoda kompletno napravljenih u Italiji. COM.P.AR brend uvek poklanja mnogo pažnje kvalitetu svojih proizvoda, zato što se funkcionalan, atraktivan i dugotrajan proizvod jedino može stvoriti kroz neprestanu potragu za kvalitetom.

Kvalitet nije samo karakteristika proizvoda, već koncept koji je temelj načina razmišljanja, kreiranja i proizvodnje, odnosno koncept koji zahteva posvećenost i veštine, kako bi se osigurala totalna satisfakcija i usluga za klijenta. Sistem kvaliteta COM.P.AR brenda zadovoljava najstrožije internacionalne standarde, potvrđene različitim sertifikatima.

Moa

Com.P.Ar

Moa

od 2.272

Roma

Com.P.Ar

Roma

od 278

Plus

Com.P.Ar

Plus

od 1.978

NOVOLUX

Novo Lux Voždovac: Grčića Milenka 83 , 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/344 77 64

RADNO VREME: Pon-Pet: 9 - 20h; Sub: 9 - 17h; Ned: 10 - 14h

www.novolux.rs

O DISTRIBUTERU NOVOLUX

Novolux je osnovan 1990. godine i za ovo vreme izrastao je u lidera u distribuciji i prodaji rasvete.

Zahvaljujući efikasnosti i fleksibilnosti u kombinaciji sa znanjem, iskustvom, novim idejama i profesionalnom pristupu, Novolux je danas firma sa preko 60 zaposlenih, 6 prodajnih salona i savremenim kancelarijskim, izložbenim i magacinskim prostorom. Novolux zastupa ili je diler niza poznatih italijanskih, nemačkih i austrijskih proizvođača rasvete. Taj broj se iz godine u godinu uvećava i proširuje.

Pored rasvete prodajni program se poslednjih godina proširuje na nameštaj i detalje za unutrašnju dekoraciju. Cilj nam je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve za opremanje svoga doma ili radnog prostora.

Kvalitetni materijali, često kombinovani na neobičan, ali harmoničan način, stvoreni su sa kreativnošću najpoznatijih svetskih dizajnera.

Ljubazno i stručno osoblje Novolux-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.


X