CHRISTOFLE

Zahvaljujući kreacijama u srebru, Christofle brend je postao simbol luksuza i elegancije...

Od osnivanja, sredinom 19-tog veka, sa konstantnom snagom inovacija, Christofle brend je obeležio svaki period novim vidom umetnosti življenja. Tokom vremena ova prestižna kompanija je realizovala revolucionarne promene stila kroz tehnike i metode proizvodnje, kao i  distribucije srebrnih tanjira i dekorativnih umetničkih predmeta. Kao učesnik i privilegovani svedok evolucije ukusa, običaja i tradicije, Christofle brend je uvek video svoje ime u vezi sa glavnim kreativnim trendovima, sa renomiranim umetnicima kao što su Man Ray ili Jean Cocteau, sa avangardnim arhitektama poput Gio Pontia, modernistima poput Lina Sabattinija i Christian Fjerdingsatda, sve do današnjih dizajnera kao što su Andrée Putman, Martin Szekely ili Ora ïto. Danas, kao i u prošlosti, svejedno da li krasio trpeze careva, princeza ili maharadža u palatama, u vagonima trans-sibirske železnice, Orient Expressa  ili prekookeanskih brodova i savremenih restorana, Christofle brend ne prestaje da ostavlja utisak.

Vrednosti na kojim se zasniva Christofle brend su: jednostavnost – negujući kompanijski duh u skladu sa ljudskim vrednostima, Christofle brend je u mogućnosti da se prilagodi promenama zadržavajući ono najbolje iz njegove istorije. Vrednuje se zdravorazumski način razmišljanja i uvek se traže najednostavnija i najefikasnija rešenja. Uvek se stremi ostvarenju kompanijskih ciljeva  uz obezbeđenje najvišeg kvaliteta i najboljeg dizajna za krajnje korisnike; kreacija – tokom više od 170 godina Christofle brend je konstantno sebe unapređivao i obnavljao stvaranjem novih kolekcija koje govore kroz temperamentne inovacije u dizajnu i samo nasleđe brenda koje ljudi poznaju i kome veruju. Christofle brend uvek unapređuje svoje proizvode obraćajući posebnu pažnju na kvalitet i originalnost u svakom koraku tokom kreacije: dizajn, proizvodnja, komunikacija i distribucija. Christofle posebnu pažnju drži na detaljima, od koncepcije do produkcije i marketinga što je neophodno u kreaciji svakog proizvoda; odgovornost – Christofle veruje u održavanje važnih partnerskih odnosa i veruje da je to veoma važan faktor u uspehu kompanije; poštovanje – ohrabruje se kulturna različitost i međusobno poštovanje sa partnerima, klijentima i dobavljačima. Christofle veruje u odgovornu i jasnu komunikaciju.

 

SUN, MOON & STARS

"Sun, Moon & Stars" - Nušićeva: Nušićeva 25, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 62 333 005

www.sunmoon-stars.com

O DISTRIBUTERU SUN, MOON & STARS

Sun, Moon & Stars je ekskluzivni distributer dekorativnih predmeta i kuhinjskog posuđa u Srbiji za najčuvenije svetske kompanije Rosenthal, Swarovski, WMF, Villeroy&Boch, Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe&Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis, Lalique...


Sun, Moon & Stars je lanac luksuznih prodavnica koji posluje u okviru građevinske kompanije Intergradnja Coop, osnovane 1992. godine, specijalizovane za oblast niskogradnje i putarstva. Od 1998. godine proširujući svoju delatnost na oblast trgovine, kompanija postaje zvanični i ekskluzivni distributer za teritoriju SR Srbije vrhunskih proizvoda od najkvalitetnijeg porcelana, kristala i hromiranog čelika najčuvenijih svetskih kompanija Villeroy & Boch, Rosenthal, Swarovski i WMF.

Realizujući profesionalni cilj da Beogradu ponudimo najveći izbor kvalitetnih proizvoda za opremanje domaćinstva, najznačajnijih svetskih proizvođača, plejadi čuvenih brendova priključujemo i Christofle, Meissen, Wedgwood, Blumarine, Valentino, Cacharel, Robbe & Berking, Riedel, Bernardaud, Hermes, Saint Louis i Lalique.

Od 2008. godine proširujemo delatnost otvaranjem Showroom-a za opremanje hotela, restorana, catering službi i drugih ugostiteljskih objekata (HORECA) ekskluzivnim proizvodima sitnog inventara poznatih gastronomskih kompanija: Villeroy & Boch, Rosenthal, Bernardaud, Christofle, Robbe & Berking, Sambonet, Paderno i drugih.

Danas, Intergradnja Coop ima tri maloprodajna ekskluzivna objekta “Sun, Moon & Stars” u samom centru Beograda, uredjena i opremljena po najvišim svetskim standardima.

Tokom 2011. godine otvorena je i prva specijalizovana luksuzna prodavnica koja na više od 500m² prodajnog prostora nudi vrhunski dizajnirano i visokokvalitetno stono kuhinjsko posuđe i dekorativne predmete najznačajnijih svetskih proizvođača porcelana, kristala, stakla, hromiranog čelika i srebra.


X