Canali

canali-muska-moda-odela-po-meri-sivenje-odela

Canali brend karakteriše italijanski dizajn i stil, ukombinovani sa sofisticiranom ručnom izradom, koji garantuju kvalitet...


Od 1934. godine, kada je osnovana, do danas, sa svojom trećom generacijom naslednika, modna kuća CANALI, zauzima slavno mesto renomiranog brenda, poznatog širom sveta po svojoj prefinjenosti i rafinmanu.

Od proleća 2009. godine, CANALI je prisutan i na domaćem tržištu, u okviru multibrand prodavnice, firme MOVEM Fashion, koja je oficijelni predstavnik i drugih svetskih brendova poput BOSS Hugo Boss, Tru Trussardi i Trussardi Jeans.

Svim klijentima zainteresovanim za premium kvalitet, renomirani status i italijansku tradiciju čuvenu širom sveta, dostupan je i servis „Made to Measure“, a to znači da kupci mogu naručiti specijalno krojeno i šiveno odelo po meri uz bogat izbor najkvalitetnijih materijala, poput kašmira i sofisticirane super 200 vune.

Ukoliko preferirate eleganciju, strastveni ste pristalica luksuznih tkanina i želite da vaša odeća prijanja poput druge kože, ovaj servis vam je na raspolaganju dva puta godišnje, u proleće i na jesen.

Kaputi, sakoi, jakne, pantalone i košulje reflektuju stil života koji je zasnovan na potrazi za apsolutnom jedinstvenošću. Ove emocije dobijaju svoju materijalizaciju kroz 500 različitih tkanina, koje se menjaju po sezonama ali i onih koje su stalno u kolekciji, mnoge dizajnirane ekskluzivno za Canali. Od ultra-lakih materijala (težine ispod 180 g/m) i tzv. “Millionaire Cashmeres”, pa do onih od najfinijih vlakana, u pravom smislu te reči, uključujući svilu i vikunju, svi su proizvedeni u vodećim predionicama vune u čuvenoj italijanskoj Biella regiji.

Sposobnost da saslušaju, da se prilagode ukusima i vrednostima klijenata, i da znaju da posavetuju, na diskretan način, čini Canali butike privlačnim utočištem za one koji razumeju rituale uzimanja mera i izrade krojeva za vrhunsku odeću.

Umetnost krojenja i šivenja je poverena stručnim rukama krojača čiji rad pretvara materiju u san u roku od nekoliko nedelja: personalizovani odevni predmet sa etiketom koja nosi ime klijenta.

Ovo putovanje protkano kulturom i istorijom, stilom i ukusom, u potrazi za savršenstvom, uz kvalitet i pouzdanost, svi zajedno učestvuju u stvaranju Canali odevnog predmeta šivenog po meri, koji svedoči o autentičnoj Made in Italy eleganciji.

MOVEM FASHION

HUGO BOSS - Sava Centar: Milentija Popovića 9, 11070 Novi Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 3111 893

RADNO VREME: ponedeljak - petak 10:00 – 20:00h; subota 10:00 – 16:00h

www.movem.rs

O DISTRIBUTERU MOVEM FASHION

Movem je oficijalni franšizni partner HUGO BOSS-a i italijanskih brendova CANALI i TRUSSARDI...

Počeli smo sa radom 1997. godine kao multibrand radnja u Sava Centru, sa jasnim ciljem da uspostavimo novi način izbora i plasmana najkvalitetnije garderobe na tržištu.

U leto 2001.godine Movem postaje oficijalni franšizni partner HUGO BOSS-a, otvaranjem prve mono brand radnje u Beogradu. Kao i bilo koji BOSS shop na svetu, BOSS Store Beograd u ponudi ima linije BOSS Man (Black Label), BOSS Orange, BOSS Green i BOSS Selection, a od 2006.godine i celokupan ženski program.

Na tragu daljeg razvoja, 2009. godine postajemo i oficijelni partner renomiranog italijanskog brenda CANALI, koji je sinonim za prefinjenost i kvalitet italijanske krojačke tradicije, kao i distributer urbanog italijanskog brenda TRUSSARDI, poznatog po svojoj praktičnosti i stilu.

Sve ove godine Movem je rastao razvijao se i dobijao nove članove, stvarajući tako tim koji će nastaviti porodičnu tradiciju. Danas je Movem Fashion jedna od vodećih kompanija u premium segmentu modne garderobe u Srbiji.

Priča o uspehu koji pazljivo gradimo je u toku!


X