BLUMARINE

Legendarni brend grupacije Blufin, od 1977. godine simbolizuje tržišnu poziciju i slavni imidž čitave grupacije. U smislu prodaje Blumarine je srž poslovanja i noseći brend kompanije...

 

Blumarine zauzima zasluženo mesto među najpoznatijim italijanskim modnim brendovima i oduvek je bio drugačiji i prepoznatljiv, odlikujući se dobro poznatim stilom i imidžom, koji su doprineli njegovom uvek rastućem uspehu. Asortiman je zvezda vodilja kroz ceo svet, sa stilom koji je ženstven, romantičan i senzualan, pridevima koji se koriste od samog nastanka brenda Blumarine.

Rast i uspeh na tržištu došli su paralelno sa nadolazećim razvojem brenda, što je posebno vidljivo u poslednjim kolekcijama Blumarine brenda, sa proizvodima namenjenim potrošačima sa visokim kriterijumima i proizvodima namenjnim luksuznom tržištu. Takođe izdvajamo kompletan program aksesoara kao dodatak ostatku fashion kolekcije čime je kompletiran asortiman. U godinama koje dolaze brend Blumarine ima za cilj povećanje svoje snage i značaja na tržištima širom sveta. U tome će im svakako pomoći snažan sistem distribucije u koji je uključeno oko 800 maloprodajnih objekata širom sveta, uključujući i 50 samostalnih Blumarine prodavnica i “shops in shops” kornera.

Blumarine proizvodi za kuću su krojački zaista savršeni, sa sofisticiranim finišima i istaknutim detaljima. U novoj Blumarine Home kolekciji u mnogim modelima ističe se senzualnost retro čipke uz korišćenje različitih tekstura. U linijama proizvoda Gemma i Germoglio primenjena je tekstura lista na macramé pozadini i aplikovana na čaršavima, pokrivačima i pamučnim navlakama. Lafayette linija donosi žakar čipku u prefinjenim pastelima napravljenim od Swarovski kristala. Elegantna tekstura inspirisana macramé čipkom, striktno ton-na–ton može se videti u Karenina, Sissi i Makrame liniji. Istraživanja materijala i izrade stalno kreiraju nove kombinacije kao što je žakar u Arden liniji, sa moiré efektom. Linija Letizia donosi mešavinu kašmira obogaćenu preciznom i ručno izrađenom dekoracijom sa biserima i Swarovski kristalima, a karakteriše je slavno nasleđe Blumarine brenda.

BI-ER D.O.O.

Home Philosophy, Stari grad: Braće Jugovića 21, Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/3220 779

www.bi-er.rs

O DISTRIBUTERU BI-ER D.O.O.

posteljine-dekor-blumarine-bier

Preduzeće “BI-ER” osnovano je 1994.godine u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija tekstilnih proizvoda renomiranih svetskih proizvodjača...
 
 
O KOMPANIJI

Sklapanje ugovora o ekskluzivnom zastupstvu sa jednim od najpoznatijih svetskih brendova - kompanijom “Paul&Shark” 2004. godine, došlo je kao rezultat uspešnog poslovanja. Kako je svaka aktivnost kompanije "BI-ER" usmerena ka pronalaženju i razvoju novih ideja i koncepta koji podstiču izbor i inspirišu ostvarivanje kupaca u pogledu životnih stilova koje žele da neguju, u avgustu 2011. godine otvorena je prva multibrend radnja “Home Philosophy”, koja u svojoj bogatoj ponudi ima veliki izbor kućnog tekstila najekskluzivnijih svetskih brendova, kao što su: Blumarine, Blugirl, Byblos, Kenzo, Trussardi, Emanuel Ungaro, Yves Delorme, Caleffi, Carrara, Roberto Cavalli, Rocco Barocco.

CILJ KOMPANIJE

Naša vizija je da, kao moderna i dinamična, kompanija koja zastupa i promoviše lifestyle, budemo visoko profitabilan i stabilan sistem maloprodaje. Naš uspeh vezan je za profesionalnost, pouzdanost i inovativnost koje cenimo, a koje želimo da pružimo svojim klijentima, partnerima, saradnicima i zaposlenima.


X