BLUGIRL

Blugirl je luksuzni brend koji je nastao 1995. godine kao prêt-à-porter linija za mlade dame. Inspiraciju za svoje prefinjene kreacije pronalazi u romantici, mladalačkoj zabavi i senzualnosti… 

 

Linija Blugirl se pridružila glavnoj Blumarine liniji još 1995. godine i odmah je viđena kao linija za mlade kroz koju imaju mogućnost da izraze iste vrednosti kao kroz glavnu Blumarine liniju, ali na razigraniji način, nepoštujući konvencionalna pravila i sa dozom humora. Danas je Blugirl linija izmenjena i prilagođena, tako da ima originalan imidž i stil, sa namerom da uspori sazrevanje, kako kroz odevanje tako i kroz izražavanje.

Ova kolekcija pokrenuta je kao asortiman odeće za mlade i veoma mlade, kako bi bila kompletna, a posvećena je devojkama koje su postale mlade dame, dok i dalje u sebi nose mladalačku energiju, razigranost i humor. Faktor koji je doprineo razvoju brenda Blugirl ka potpunoj zrelosti je uključivanje  linije aksesoara, idealnog dodatka i dopune Blugirl asortimana za lojalne kupce. Torbe, kaiševi i cipele danas su važan element svake od kolekcije iz asortimana Blugirl brenda, podjedanko popularni kako na italijanskom tako i na ostalim tržištima.

Uz novu kolekciju Blugirl Homeware kolekciju 2014 stiže očaravajuća atmosfera sa mekim tonovima. Vatromet cveća (ruža je obavezna) na krevetu u BOUGANVILLE liniji sa različitim varijacijama. Apstraktno cveće COROLLA linije sa prefinjenim varijacijama akvarela pudera i pustinje. Savremeno raspoloženje ulazi sa linijom BRITNEY koja sadrži aplikacije ruže i nijansama plave, boje lešnika i jorgovana. TILLY linija sadrži odabrano cveće sa aplikacijama boje butera, pudera, rose, bele, peska, jorgovana i srebrne. Kolekcija je obogaćena i drugim motivima poput leta leptira u CASTADIVA liniji ili apstraktnim motivima u STANDFORD liniji koja se savršeno uklapa sa svim ostalim linijama u kolekciji.

Bluegirl Homeware, biti očaran životom, energijom i lepotom.

BI-ER D.O.O.

Home Philosophy, Stari grad: Braće Jugovića 21, Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/3220 779

www.bi-er.rs

O DISTRIBUTERU BI-ER D.O.O.

posteljine-dekor-blumarine-bier

Preduzeće “BI-ER” osnovano je 1994.godine u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija tekstilnih proizvoda renomiranih svetskih proizvodjača...
 
 
O KOMPANIJI

Sklapanje ugovora o ekskluzivnom zastupstvu sa jednim od najpoznatijih svetskih brendova - kompanijom “Paul&Shark” 2004. godine, došlo je kao rezultat uspešnog poslovanja. Kako je svaka aktivnost kompanije "BI-ER" usmerena ka pronalaženju i razvoju novih ideja i koncepta koji podstiču izbor i inspirišu ostvarivanje kupaca u pogledu životnih stilova koje žele da neguju, u avgustu 2011. godine otvorena je prva multibrend radnja “Home Philosophy”, koja u svojoj bogatoj ponudi ima veliki izbor kućnog tekstila najekskluzivnijih svetskih brendova, kao što su: Blumarine, Blugirl, Byblos, Kenzo, Trussardi, Emanuel Ungaro, Yves Delorme, Caleffi, Carrara, Roberto Cavalli, Rocco Barocco.

CILJ KOMPANIJE

Naša vizija je da, kao moderna i dinamična, kompanija koja zastupa i promoviše lifestyle, budemo visoko profitabilan i stabilan sistem maloprodaje. Naš uspeh vezan je za profesionalnost, pouzdanost i inovativnost koje cenimo, a koje želimo da pružimo svojim klijentima, partnerima, saradnicima i zaposlenima.


X