Artemide

Artemide brend, osnovan 1960.godine, jedan je od najpoznatijih brendova u svetu, koji se bave osvetljenjem...

 

Poznat po svojoj „The Human Light“ filozofiji, Artemide brend danas je sinonim za besprekorni dizajn, nezaustavljivu inovaciju i visoko kvalitetni, prefinjeni italijanski proizvod. Brend Artemide je jedan od svetskih lidera u sektoru osvetljenja rezidencijalnih i profesionalnih objekata. Sa sedištem u Milanu, Artemide Group kompanija ima utvrđeno i veoma snažno prisustvo na internacionalnoj sceni osvetljenja, što je doprinelo otvaranju i pojavi velikog broja Showroom-ova u najvažnijim i najposećenijim gradovima sveta, kao i „shop in shop“ sistema maloprodaje.

Artemide brend je na interesantan način doprineo istoriji internacionalnog dizajna svojim intrigantnim proizvodima poput Eclisse (1967, Vico Magistretti), Tolomeo (1989, Michele De Lucchi i Giancarlo Fassina) i Pipe (2004,Herzog & De Meuron). 1994. Artemide brend je osvojio nagradu “Compaso D'oro", kao i nagradu za Evropski dizajn 1997. godine.

Lampe Artemide brenda smatraju se ikonom savremenog dizajna, na svetskom nivou. Artemide osvetljenje, odnosno lampe, izložene su u većem broju muzeja savremene umetnosti, a u isto vreme deo su mnogih dizajnerskih kolekcija. (MOMA – New York, Metropolitan Museum of Art – New York, Victoria and Albert Museum – Londra, Museo Nazionale della Scienza e della Tecnica – Milano, Galleria Nazionale d’Arte Moderna – Roma, Parigi, Centre Georges Pompidou ecc.)

Artemide brend uvek je sarađivao sa svetski poznatim dizajnerima, dok je u isto vreme promovisao interesantne radionice pri školama dizajna (npr: Royal college of Art, London), sa ciljem pronalaženja i otkrivanja najboljih i najinovativnijih mladih talenata.

Istraživanje, testiranje, inovacija i tehnologija u kreiranju, kontroli i upravljanju osvetljenjem, velika pažnja posvećena održivim materijalima, kojima popularnost iz dana u dan raste, kao i uopšte ekološkim zahtevima, duboka ukorenjenost odanosti tradicionalnom dizajnu su neke od glavnih vrednosti kojima se Artemide brend ističe. Na taj način, predstavljene su ideje kojima se Artemide brend vodi prilikom kreiranja svojih inovativnih i veoma popularnih proizvoda.

Istraživanje, sa ciljem dostizanja savršenstva u performansama i dizajnu proizvoda oduvek je bio ključni faktor za uspeh Artemide brenda. Sa velikim iskustvom u upotrebi LED unutrašnjeg osvetljenja, Artemide upotrebljava LED tehnološke inovacije i pri kreiranju spoljašnjeg osvetljenja. Estetski kvaliteti i dizajn, ističu sve Artemide proizvode, kombinujući ih sa vrednostima koje nikako ne smeju biti zaboravljene, kao što su kontrola distribucije osvetljenja, efikasnost, redukcija potrošnje energije i operativni troškovi.

NOVOLUX

Novo Lux Voždovac: Grčića Milenka 83 , 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/344 77 64

RADNO VREME: Pon-Pet: 9 - 20h; Sub: 9 - 17h; Ned: 10 - 14h

www.novolux.rs

O DISTRIBUTERU NOVOLUX

Novolux je osnovan 1990. godine i za ovo vreme izrastao je u lidera u distribuciji i prodaji rasvete.

Zahvaljujući efikasnosti i fleksibilnosti u kombinaciji sa znanjem, iskustvom, novim idejama i profesionalnom pristupu, Novolux je danas firma sa preko 60 zaposlenih, 6 prodajnih salona i savremenim kancelarijskim, izložbenim i magacinskim prostorom. Novolux zastupa ili je diler niza poznatih italijanskih, nemačkih i austrijskih proizvođača rasvete. Taj broj se iz godine u godinu uvećava i proširuje.

Pored rasvete prodajni program se poslednjih godina proširuje na nameštaj i detalje za unutrašnju dekoraciju. Cilj nam je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve za opremanje svoga doma ili radnog prostora.

Kvalitetni materijali, često kombinovani na neobičan, ali harmoničan način, stvoreni su sa kreativnošću najpoznatijih svetskih dizajnera.

Ljubazno i stručno osoblje Novolux-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.


X