ARTE

Od svog osnivanja 1981.godine, Arte brend poznat je po strasti usmerenoj prema predivnim zidnim dekoracijama...

 

Arte brend je ono što vaš dom čini prelepim. Od svog osnivanja 1981.godine, Arte brend poznat je po strasti usmerenoj prema predivnim zidnim dekoracijama. Arte zidne dekoracije variraju po stilovima, te se lako mogu uklopiti u vaš enterijer iz snova. U ponudi su raskošne i luksuzne, pa i one minimalističke i avangardne. Arte brend poseduje širok asortiman prefinjenih proizvoda, koji su ciljano osmišljeni i dizajnirani da udovolje svim ukusima, pa čak i onim najzahtevnijim. Zidne dekoracije Arte brenda kreiraju komforan ambijent, protkan elegancijom i prefinjenošću. One su refleksija dobrog ukusa, stila i uglađenosti vlasnika. Arte zidne dekoracije i drugi proizvodi veoma su traženi elementi u enterijerima širom sveta.

Centrala brenda Arte nalazi se u samom srcu Evrope, odnosno u belgijskom gradu Zonhovenu. Arte kompanija svoje poslovanje usmerava internacionalno, pa je danas veoma aktivna u više od 80 zemalja sveta. Arte brend svoje proizvode za dekoraciju enterijera distribuira širom sveta, preko svoje maloprodajne mreže, ali i na tržištima profesionalaca. Arte svoje poslovnice ima u Francuskoj, Nemačkoj i zemljama Beneluksa. Početkom 2010.godine, Arte brend otvara svoj prvi Showroom u Parizu. Njihovi Showroom-ovi su posebna priča, koja je osmišljena kao savršeno mesto za profesionalce u potrazi za savršenim dekoracijama. U njima nisu predstavljene samo inovacije i poslednji dizajnerski trendovi, već i celokupni Arte asortiman. Interaktivni sistem prezentacije je nešto što je Arte brend osmislio sa ciljem momentalnog eksperimentisanja sa raznim kombinacijama boja i materijala, kako bi se lakše odabrala savršena kombinacija za dizajniranje savršenog enterijera.

Zidne dekoracije Arte brenda su kreirane od strane tima vrhunskih i iskusnih stručnjaka na polju dizajna, koji slede lajtmotiv brenda. Njihove dekoracije moraju biti inovativne i moraju predstavljati novi trend koji će svi želeti da prate. Prilikom kreiranja novog proizvoda, Arte brend podjednako pažnje obraća na dizajn i boje i praktičnu upotrebljivost zidnih dekoracija. Sa tim na umu, jasno nam je zašto dizajniranje nove kolekcije Arte brenda traje i po više od jedne godine.

Najveći deo proizvoda, odnosno zidnih dekoracija Arte brenda napravljen je upravo u Zonhovenu, u njihovoj modernoj fabrici sa najnaprednijom tehnologijom. Tehnologija koju Arte brend koristi u potpunosti je ekološka, dok garantuje visok nivo kvaliteta proizvoda. Manji deo zidnih dekoracija proizvodi se u kompanijama koje su spoljni saradnici Arte brenda, ali moraju ispuniti sve norme i standarde koje Arte brend propisuje.

U industrijskoj grani kojoj je posvećen, Arte brend poznat je kao specifična kompanija, ne samo zbog strasti koju ulaže u svoje prelepe dizajne i dekoracije, već i zbog inovativnih načina na koje predstavlja svoje proizvode. Bilo da su usmereni finalnim ili profesionalnim kupcima, njihovi proizvodi uvek su predstavljeni na specifičan i jedinstven način.

Sa 30 godina internacionalnog iskustva, Arte brend poseduje logističku stručnost za isporuke na mnogim destinacijama na svim kontinentima. U svakom trenutku postoji optimalan nivo zaliha svih proizvoda, tako da distributeri širom sveta mogu u svakom trenutku putem interneta proveriti njihovu dostupnost. Arte je u mogućnosti da svim klijentima u zemljama u okruženju realizuje porudžbinu u roku od 24 do 48 časova.

POLY DEC d.o.o.

POLY DEC d.o.o.: Požeška 67a, Beograd, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 3059 423

www.polydec.rs

O DISTRIBUTERU POLY DEC d.o.o.

polydec-tapete-tekstil-zavese-dekoracija

Kompanija POLY DEC, sa sedištima i salonima u Beogradu, Podgorici i Banja Luci, specijalizovana je za opremanje, dizajniranje i projektovanje enterijera različitih namena...

 

POLY DEC je ekskluzivni uvoznik i distributer nekih od vodećih svetskih brendova u oblasti dekoracije enterijera. Dugogodišnje iskustvo u radu, tim arhitekata koristi da svojim klijentima osmisli prostor po ličnoj meri i želji, obogaćen najkvalitetnijim materijalima. Bilo da je reč o rezidencijalnim, stambenim ili javnim objektima, cilj je oplemenjen prostor u kome je boravak pravo zadovoljstvo. Zidovi obloženi najfinijim tapetama od svile, lana, trske, kvarca i granita, dvoslojni parketi od najplemenitijih evropskih i egzotičnih vrsta drveta, dekorativni elementi od poliuretana klasičnog ili modernog dizajna, elegantne tkanine od najfinijih prirodnih materijala za zavese, draperije ili tapaciranje nameštaja, samo su deo programa koji je u ponudi. U prijatnom ambijentu POLY DEC salona, ljubazno i stručno osoblje nudi usluge konsaltinga i pomaže u odabiru i kombinovanju različitih materijala kako bi krajnji rezultat zadovoljio želje i potrebe klijenata.

Prilikom projektovanja enterijera, svakom klijentu se pristupa individualno, a rešenja mogu biti moderna, minimalistička, klasična, eklektična, retro ili rustična, ali uvek odmerena i dobro usklađena sa postojećim elementima u prostoru i zahtevima klijenata.

POLY DEC je porodična firma koja je osnovana 2000. godine sa osnovnom idejom da na naše tržište vrati tapete kao dekorativnu oblogu zidova. Dizajn, kao i tehnologija proizvodnje tapeta, su tokom proteklih decenija toliko uznapredovali da se njihovom primenom omogućava niz različitih rešenja na planu atmosfere i originalnosti. Zidovima se na taj način daje nov karakter, dubina, dinamičnost... Izgled zida se može promeniti od veoma jednostavnog do raskošnog i kompleksnog u zavisnosti od želja, ukusa i kreativnosti.

Proizvodi koji upotpunjuju vizuelni koncept zida i savršeno prate zidne obloge su dekorativni elementi od poliuretana, duropolimera i polistirina belgijske kompanije ORAC. Kao savremena zamena za gips, ovi materijali su čvrsti, dugotrajni i pogodni za lako postavljanje. Danas su ORAC kolekcije dovoljne za one koji traže proizvode koji će svaki prostor učiniti udobnim, originalnim i otmenim, jer je asortiman proizvoda širok i kompletan. Kao dodatak različitim ugaonim i ravnim lajsnama, tu su i plafonske rozete, pilastri, stubovi, sokle, niše, pervajzi, konzole, paneli, rasveta... ukratko, sve što će prostoru dati novi izgled za veoma kratko vreme.

Veliki udeo u kreiranju atmosfere prostora predstavljaju i dekorativne tkanine, koje svojom teksturom i volumenom običan prostor pretvaraju u prijatan ambijent. Od mirnog i elegantnog mat ili sjajnog lana, preko sportskog pamuka grubog tkanja, do raskošne i ekstravagantne vezene svile i mekog reljefnog ili glatkog pliša... inspiracija je nepresušna. Odabirom idealne tkanine stvara se mogućnost kreiranja savršene atmosfere u kojoj se oseća pozitivna energija, kreativnost i autorski pečat korisnika. Zavese, draperije, dekorativni jastučići, prekrivači, abažuri, stolnjaci, uz mogućnost kombinovanja sa odgovarajućim trakama, resama ili kićankama, obezbeđuju domu atmosferu ušuškanosti i elegancije.

Da bi san o idealnom prostoru bio potpun, dizajneri italijanske kompanije Margaritelli su proizveli savršen dvoslojni parket. U saradnji sa profesorom Guigliermom Giordanom, pre trideset godina nastao je najpoznatiji od svih brendova parketa - Listone Giordano. Odabir najfinijih specijalno uzgajanih vrsta drveta i završna obrada koja postavlja nove standarde za čvrstoću i prirodan izgled su dobitna kombinacija za postizanje elegancije i visokog kvaliteta enterijera.

Najbolji svetski dizajneri u saradnji sa vrhunskom tehnologijom proizvodnje tapeta, danas omogućavaju da zidovi izgledaju kao da su obučeni u lan, svilu, jutu, bambus, kvarc, granit, pliš... Izbor različitih motiva, završne obrade i teksture, kao i mogućnost postavljanja foto tapeta, zidovima daju nov karakter, dubinu, dinamičnost... Izgled zida se može promeniti od veoma jednostavnog do raskošnog i kompleksnog u zavisnosti od želja, ukusa i kreativnosti. Tapete se mogu postavljati u stambene, rezidencijalne ili javne objekte, poslovne prostore, hotele, restorane, škole, bolnice...

Odabirom idealne tkanine stvara se mogućnost kreiranja savršene atmosfere u kojoj se oseća pozitivna energija, kreativnost i autorski pečat korisnika. Zavese, draperije, zamračivači, dekorativni jastučići, prekrivači, abažuri, stolnjaci, uz mogućnost kombinovanja sa odgovarajućim trakama, resama ili kićankama, obezbeđuju atmosferu ušuškanosti i elegancije, kako u stambenim, tako i u javnim objektima. Za opremanje hotela, postoji poseban program sa svim neophodnim atestima i sertifikatima.


X