ALIAS

Prestižni brend ALIAS predstavlja i drži se vrednosti kojima su vođeni od samog starta i koje su potvrdili renomirani predstavnici svetskog dizajna...


Tehnološka lakoća, interesantna svestranost, svemoguća inovacija. Od 1979. godine ovo su primarne vrednosti kompanije ALIAS, jednog od najznačajnijih predstavnika italijanskog nameštaja i dizajna. Prestižni brend ALIAS predstavlja i drži se vrednosti kojima su vođeni od samog starta i koje su potvrdili renomirani predstavnici svetskog dizajna. Saradnja kroz koju su kompanija ALIAS i dizajneri zajedno rasli i razvijali se, doprinela je genijalnoj razmeni ideja pri stvaranju novog proizvoda, upotrebi novih materijala, a navela je ovaj brend i na brojne tehnološke eksperimente, kojima su dobijeni inovativni materijali, koji danas čine našu svakodnevicu. Čvrsta industrijska struktura ALIAS brenda koji se bavi proizvodnjom nameštaja ima specifični značaj u razvoju samog brenda, jer u potpunosti kontroliše svaku fazu razvoja i proizvodnog procesa, pa do same distribucije.

Sedište inovativne ALIAS kompanije nalazi se u Italiji, u mestu Grumello del Monte, nadomak grada Bergama. Ovaj brend trenutno raspolaže distributivnom mrežom od oko 1000 prodavnica u 50 zemalja širom sveta. Proizvodi, odnosno nameštaj ALIAS brenda ima specifičan i izražajni minimalistički stil, koji nudi ingeniozna rešenja za različite potrebe i zahteve stambenih i poslovnih prostora. ALIAS brend konstantno evoluira i razvija se, te na najbolji način izlazi u susret najzahtevnijim potrebama savremenog života, kao i potrebama i željama najzahtevnijih potrošača.

ALIAS nameštaj je zahvaljujući svojim inovativnim karakteristikama pogodan za stambene i poslovne prostore. Njihov dobro usklađeni, široki i inovativni asortiman, koji ima savršeno kompatibilni način upotrebe u bilo kojoj vrsti enterijera, pogodan je za sve korisnike, kao i lojalne klijente ovog brenda. ALIAS kolekcije nameštaja se veoma lako uklapaju u svako okruženje i ambijent, bilo da je u pitanju javni ili intimni prostor, mali ili veliki, otvoreni ili zatvoreni. Javni prostori poput čekaonica, izložbenih centara, multifunkcionalnih sala za događaje i sastanke, kancelarije, uredništva, bibilioteke, sportski objekti, maloprodajni objekti, ali i ekskluzivni noćni barovi, klubovi i restorani, savršena su okruženja za pametnu upotrebu ALIAS nameštaja.

ALIAS nameštaj odiše stilom i elegancijom, izuzetnom funcionalnošću i prepoznatljivim karakteristikama. Lakoća forme je zvezda vodilja ALIAS brenda. ALIAS komadi nameštaja rigorozno slede minimalizam i jednostavnost dizajna, kao glavne elemente. Svaki komad ALIAS nameštaja razvijen je po originalnoj formuli, koja ovaj brend čini različitim i izdvaja ga od ostalih brendova iz iste sfere. ALIAS brend posvećen je konstantnom istraživanju kreativnosti i dizajna, kvalitetu proizvoda i inovacijama, kako materijala od kojih kreiraju svoje komade nameštaja, tako i proizvodnih tehnologija koje koriste. Svi ovi faktori zajedno čine ALIAS brend internacionalno uspešnim brendom, koji ima reputaciju odličnosti i genijalnosti. ALIAS brend je sinonim tradicionalnog vrhunskog kvaliteta koji nosi natpis “Made in Italy”.

Kao internacionalni lider u proizvodnji nameštaja, ALIAS brend je vodeće ime u opremanju javnih i komercijalnih i ho.re.ca. objekata, a među klijentima ima prestižna imena poput Ferrari, Daimler Crysler, Porsche, Nissan, fudbalski klub Chelsea, Intesa San Paolo Group, Deloitte Touche i mnogi drugi. Njihovim prestižnim komadima nameštaja savršeno su opremljeni aerodrom u Seulu, luka u Veneciji, Allianz Arena u Minhenu, St.Jacob stadion u Bazelu, prefinjeni kafei i restorani u sklopu poznatog Wimbledone kompleksa, kao i mnogi drugi reprezentativni javni objekti.

Sav nameštaj i projekti ALIAS brenda bazirani su na originalnim projektima, preciznom i detaljnom istraživačkom radu i primeni najsavremenijih tehnologija u procesu proizvodnje. ALIAS brend svoj internacionalni uspeh zaslužio je saradnjom sa izvrsnim profesionalcima među kojima su Alberto Meda, Alfredo Häberli, Paolo Rizzatto, Giandomenico Belotti, Michele de Lucchi, Ricardo Blumer, Jasper Morrison, Mario Botta.

MODUS VIVENDI

Modus Vivendi: Smiljanićeva 11, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: +381 11 30 87 588

RADNO VREME: Pon-Pet: 9:00h - 17:00h

www.modvivent.com

O DISTRIBUTERU MODUS VIVENDI

modus-vivendi-cassina-namestaj

Modus Vivendi zastupa u Srbiji čuvene italijanske kompanije Cassina, Alias i Fontana Arte, koje na najbolji mogući način prezentuju prepoznatljivi „Made in Italy“ stil, kvalitet i ekstravaganciju...

 

Umetnost, arhitektura i dizajn nisu samo profesije, već i svojevrstan ''modus vivendi''. Modus vivendi kao termin, između ostalog, predstavlja i sporazum između onih koji žele da se razlikuju. Mi u MVE verujemo da je lepota posledica funkcionalnosti i komfora, a da se dobar dizajn krije u fuziji različitih stilova i trendova, savremenog i klasičnog, kolorita i transparentnosti, svedenih i frivolnih formi.

Bazna odrednica našeg rada su kvalitet, umeće i inovacija. Stoga se za saradnju sa nama odlučuju sofisticirani, edukovani ljudi, spremni da pomeraju granice, vođeni dobrim ukusom i sposobnošću da prepoznaju sve što poseduje prave, vanvremenske vrednosti.

Čuvene italijanske kompanije Cassina, Alias i Fontana Arte, koje na najbolji mogući način prezentuju prepoznatljivi „Made in Italy“ stil, kvalitet i ekstravaganciju odabrale su nas za svoje autorizovane distributere za Srbiju.

Kao pristalice total dizajna i personalizovanih enterijera, odučili smo se da Vam na jednom mestu ponudimo sve usluge koje Vam mogu zatrebati u procesu kreiranja atraktivnog, harmoničnog i jedinstvenog ambijenta:

Projektovanje rezidencijalnih, poslovnih i komercijalnih enterijera

Stručni konsalting u oblasti opremanja enterijera

Opremanje enerijera vrhunski dizajniranim nameštajem i rasvetom kompanija Cassina, Alias i Fontana Arte, kao i drugih renomiranih italijanskih proizvođača

Izvođenje enterijerskih radova

Opremanje enterijera dodatnom opremom putem razvijene mreže naših saradnika i poslovnih partnera na domaćem i inostranom tržištu


X