Saznajte ko će tumačiti Ariel u novom filmu Mala Sirena

Stiže nam još jedan film, inspirisan Diznijevom princezom…

Nekoliko meseci posle najavljivanja filma o još jednoj Diznijevoj princezi, Universal Studios predstavio je ime glumice koja će biti oličenje mlade i neustrašive Ariel.

Dok su najpoznatije bajke obeležile naše detinjstvo tokom generacija, novi trend u animaciji se više oslanja na "live action", to jest pravu adaptaciju, filmove sa pravim glumcima.

Nakon “Alise u zemlji čuda” sa Džoni Depom i Miom Vasikovski, Snežne kraljice i Pepeljuge, Universal Studios će uskoro lansirati najintrigantniji film. Ranije ove godine, saopšteno je da je Mala sirena nova princeza koja će očarati publiku, ali misterija je ostala oko glavne uloge, mlade Ariel.

Danas, konačno znamo da će Kloi Grejs Morec izgubiti svoj glas u nadi da će zavesti svog princa.

“Napokon, čekala sam mesecima da sa vama podelim vesti o uzbudljivom putovanju sa Working Title, Universal studiom i Richardom Curtis #TheLittleMermaid Evo nas!"napisala je Chloe Grace Moretz na svom Instagram profilu.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group