"Prljavi ples" - nova verzija legendarnog filma

Ukoliko ste ljubitelj filma „Prljavi ples“ imamo za vas fotografije nove verzije filma.

Legendarni film „Prljavi ples“ sa Dženifer Grej i Patrikom Svejzijem se vraća na male ekrane, doduše u malo drugačijoj verziji. Priča o devojci iz dobre kuće i harizmatičnog igrača biće prikazana sledećeg meseca na američkom kanalu ABC.

Film naravno uključuje kultne plesne scene i dijaloge iz filma poput "Nobody puts Baby in the corner", i sve to kako bi proslavili 30. rođendan ove poznate produkcije.

Fanovi kultnog filma nisu zadovoljni izborom glumačke ekipe. Džonija Kastla kojeg je u originalnom filmu glumio Patrik Svejzi i Bejbi koju je odglumila Dženifer Grej, dobili su maneken Kolt Praters koji je najpoznatiji po ulozi u spotu Pink za pesmu "Try" i Abigail Breslin, devojčica iz filma "Little Miss Sunshine". Sara Hajland je dobila ulogu sestre Lize, a najveće iznenađenje je uloga Peni, Džonijeve trudne prijateljice, koju je dobila Nikol Šerzinger.

M.L.

 

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group