Ljubavne čini u modernoj bajci – Princ sa bombonjerom

Kako se nositi sa prinčevima i da li oni zaista postoje, otkriva nam mlada spisateljica Ana Radun-Tomić romanom Princ sa bombonjerom, čija napeta radnja vodi čitaoce kroz svet muško-ženskih odnosa, ljubavi i strasti.

LJUBAV – VEČITA TEMA

Zatičemo obrt u odnosu na standardno savremeno ljubavno štivo jer glavna junakinja nije ona koja pati, već muškarac opčinjen lepotom i gracioznošću pokreta pokušava da upozna i osvoji izabranicu, maštajući o zajedničkim trenucima intime i posvećenosti. Pružena nam je tačka gledišta koju smo retko u prilici da čujemo, a to je šta gospodin Savršeni misli i oseća i kako se njegova dela prepliću sa ženskim unutrašnjim, emocionalnim svetom.

BORBA STRASTI I RAZUMA

Potpuno slučajno, susret će se odigrati sa posledicama po muško srce, a ona neće ni znati ko je on. Nikad do tad se nije otvorio drugom biću. Očaran i potčinjen, žudi, ali nesvesno odbacuje priliku da bude deo njenog života. Kolaps na poslu, raskid sa devojkom, slomljeno srce i neuspeli planovi se ređaju sve dok ne upozna predmet čežnje na banalan način, gde je ona nedodirljiva, a on potčinjen. Koristi priliku da sazna više i da joj se približi. Žar se budi i nesvesna privlačnost puca među njima.

IZ PIŠČEVOG UGLA

„Vidim da u današnjem društvu dosta devojaka, a i muškaraca, imaju poteškoće u zasnivanju stabilne veze. Dugo sam istraživala svet oko sebe da bih pronašla odgovore na pitanje zašto se to dešava. Smatram da je čovek veoma složeno, emotivno biće koje se ponaša prema svojim stavovima i potrebama. Nadam se da će moj roman uspeti da posluži kao putokaz svima kojima je ljubav potrebna. Povremeno je dragoceno imati duhovnog vodiča, nekog ko će nam pomoći da razumemo prvenstveno sebe i svoje postupke, zatim i tuđe i da se, na posletku, odvažimo da tragamo za onim što želimo jer sreća može da nas čeka na prvom sledećem koraku ako skočimo dovoljno snažno da pokušamo da je uhvatimo.“

Knjiga koja se čita u jednom dahu, priča u kojoj ćete prepoznati deo sebe i doživeti nezaboravno putovanje kroz svet osećanja, vođeni drskim zapletom i nezaboravnim likovima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group