5 stvari koje treba da znate o „Dirty Dancing“ rimejku fima

Ove godine će biti mnogo rimejk filmova koji će obogatiti i obnoviti naše filmsko znanje, među kojima se posebno izdvojio jedan: ABC adaptacija filma "Dirty Dancing" - "Prljavi ples".

Ne samo da se vreme filma idealno poklapa sa 30.-godišnjicom originalnog filma, već ima i potpuno drugačiju glumačku postavu. Šta treba da znate o novoj verziji filma, pre nego što ga pogledate?

Glumci

TV-film ima fantastičnu glumačku ekipu. Abigejl Bresil će igrati Baby, dok će zavodnika Džonija igrati Kolt Prejts.

Režiser

Produkcijski tim filma čine neverovatni ljudi. Vejn Bler je režiser, dok je pisac scenarija Džesika Šarzer. Adam Anders i Pir Astrom su radili na muzici, dok je Endi Blankenbuehler koreograf koji će oživeti ples iz originalnog filma.

Priča filma

Priča prati radnju originalnog filma iz 1987. godine.

Dženifer Grej neće glumiti u filmu

Dženifer koja je u originalnoj verziji filma glumila glavnog lika Bejbi, odbila je priliku da glumi u filmu jer želi da rimejk bude poseban film za sebe. “Pozvana sam da glumim u filmu i osećala sam se ponosno, jer je lepo kada znate da drugi žele da budete uključeni u nešto tako”, rekla je glumica. “Ali za mene nova verzija filma treba da bude posebna, sa potpuno novim ulogama i snimljenom pričom na drugačiji način.”

Film će u Americi biti prikazan krajem marta, a kod nas ga možemo očekivati malo kasnije. Jedva čekamo!

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group