TAG Heuer

 
tag-heuer-sat
Osnovan u Saint-Imieru 1860. godine od strane Edouarda Heuera, TAG Heuer brend obeležio je istoriju luksuznog časovničarstva, posebno u polju hronografa i ultimativne preciznosti…

 

Ovaj brend je legenda kada govorimo o prestižnom švajcarskom časovničarstvu i predstavlja jedan od najinovativnijih brendova na tom polju. TAG Heuer je brend koji ima aktivnu posvećenost svetu sporta, sa ciljem kreiranja najpreciznijih instrumenata za merenje vremena i ručnih časovnika. Tokom 2012.godine, baš zahvaljujući lekcijama koje su naučili kroz svoja dostignuća i kreiranje svojih časovnika, TAG Heuer brend dobija najprestižniju nagradu u svetu časovničarstva, Aigulle d’Or. TAG Heuer je brend koji ne odstupa od svoje vizije i ne skreće sa svog puta inovacije, izvrsnosti, visokih performansi i prestiža. Ova ambicija ogleda se kroz brojna sponzorstva koje ovaj brend neguje, kao što je F1 Vodafon McLaren Mercedes Tim i svetski šampion Jenson Button, Automobile Club Monaka koji učestvuje na prestižnom Monaco Grand Prixu, kao i novi FIA Formula E šampionat, na kojima učestvuju električni automobili. Ovaj brend takođe sarađuje sa brojnim poznatim ličnostima, kao što su Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio, Shah Rukh Khan i Chen Dao Mink, Maria Sharapova i mnogi drugi, koji cene iste vrednosti kao i ovaj brend: dostignuća i inovaciju.

TAG Heuer je najbolji, odnosno broj jedan proizvođač hronografskih mehanizama koji potiču iz Švajcarske: nakon Calibre 1887 automatskog hronograf mehanizma sa oscilirajućim zupčanikom, TAG Heuer brend i dalje radi na razvoju noviteta i predstavlja Calibre 1969, koji je razvijen u novom proizvodnom pogonu, četvrtom koji otvaraju u Švajcarskoj. Pored toga, Haute Hrologerie radionica TAG Heuer brenda proizvela je Monaco V4 model, koji pokreću kaiševi, Carrera Mikrograf, koji može da prikaže i stoti deo sekunde, kao i Carrera Mikrogirder, koji je precizan 5/10.000 sekunde. Inženjeri i časovničari ovog brenda takođe su izazvali regulaciju mehanizma, menjajući uobičajene elemente mikro sečivima ili magnetima. Ovaj nivo izvrsnog časovničarstva TAG Heuer brendu obezbedio je članstvo u najekskluzivnijem krugu švajcarske časovničarske elite, odnosno Fondation de la Haute Horlogerie.

LINK

TAG Heuer

LINK

Cena na upit

LINK

TAG Heuer

LINK

Cena na upit

PG GRUPA DOO

PG Grupa Beograd: Đure Daničića 13, 11000 Beograd, Srbija

 

TELEFON: 011/41 46 155, 065/2192-814

www.pggrupa.rs

O DISTRIBUTERU PG GRUPA DOO

tag heuer-satovi-pg grupa

PG grupa postoji od 2011. godine, kao zvanični uvoznik i distributer poznatih svetskih luksuznih brendova satova, telefona, pisaćeg pribora i modnih dodataka...

PG grupa zastupa brendove kao što su: TAG Heuer satovi i telefoni, Movado, Victorinox SA, Luminox, Mondaine, Bogner, Caran d’Ache, Scatola del Tempo.

Povezane teme

X